winning11

查看: 1983|回復: 4

[金來閣] [sexcityhk報告]【金來閣】熱情奔放好服務·阿Sa

升級  61.83%

三星會員

[sexcityhk報告]【金來閣】熱情奔放好服務·阿Sa
http://sn11.cc/thread-2244796-1-1.html

介紹是這樣的:
新女[阿Sa] 過場紅牌,年輕美女,嬌嗲俏麗女友,高162,熱情奔放,招呼星級

阿Sa已經食過好多次, 應該係唔同場, 都有十次八次了, 有時同埋佢個老友雙飛, 最初食過時應該未到30歲, 而家應該有33左右掛.

先講外表, 我認為指壓黎講算中上, 細細粒, 波仔細細, 但幾好揸, 而成日搵佢, 係因為佢既服務, 真係熱情奔放. 一入房除衫, 就好識做咁攬住你, 俾你抽下水, 又錫下你個lin lin, 沖涼除了水簫, 又會識錫下lin lin , 好舒服的..

另外, 毒龍口爆都可以, 食服務唔會失望, 態度又好, 又熱情, 不過缺點就係唔日嗌老公,, 又係太假,, 反而唔鍾意..

註:sexcityhk報告-來閣/悅來/金豐/春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/太子/京華/怡春
Superadmin

升級  33.33%

一星會員

是否環保中出,會主動來 2 Q嗎?

升級  0.37%

二星會員

邊度過場?之前叫咩名?可能我試過,試過就不了

升級  6.3%

二星會員

384952543 發表於 2024-4-7 01:42
邊度過場?之前叫咩名?可能我試過,試過就不了

美妙sa

升級  70%

一星會員

波仔細細就差左少少呀