winning11

查看: 7880|回復: 2

[新人帖投訴/負評] 負評:[chanchan6645] DM的第一次·Water (新人帖)

升級  43.33%

一星會員

雲來Water

DM的第一次越諗越失望

睇報告久仰water聲名, 難得終於約到一次, 都有點期待

我早左少少過去, 然後鐘房安排一間房仔俾我等, 最後遲左大約五分鐘左右(但鐘房都有說明 因為上一個客遲左開始) 都終於等到了

間房有少少暗, 但都唔太影響視野. 第一眼望落係幾好睇, 的確係後生的. 佢冇其他報告講咁高…….我望落應該155左右 而且心口2個包都真係大, 絕無欺場.

我初初諗住可能係慢熱的原因, water沒太多話講, 如是者就大家都沖涼先
沖涼期間都唔太多互動, 主要是單向的佢幫我洗. 水簫都有的, 但一會兒就沒了
我沖完之後就出咗去等, 但唔知點解佢仲要沖多陣先出黎, 我問過下佢都冇講

我表明幾次我鍾意攬的感覺, 但佢唔太滿足到哩個需要 攬過就冇 相比之下我去其他地方係真係可以攬好耐.........攬唔算過份的要求吧?

車牌都考唔到 我睇water其他報告有8成以上都話有車 甚至係中車. 我問過佢 因為我都鍾意車 佢話其實平時冇車 咁耐以黎都只係派過2 3次車

我明白車係冇得強求 但份份報告都話有自己又冇 很不是味兒............一係雲來在其他報告修正返吧 否則我感覺係俾water差別對待

到埋牙果時 我鍾意慢慢來 佢又嫌我慢話咁樣唔正常 甚至語氣都唔好 但其實客人俾足錢 哩部份佢唔應該挑剔吧? 咁我都聽佢講快少少 到完咗之後都冇咩其他服務 剩係哎係我手上面話咁樣叫攬攬………

整體黎講 我覺得雲來客服 鐘房都是正常接待 沒什麼問題的 但今次整個體驗令我好覺得有種被嫌棄感 我絕非粗魯 無禮 強硬的人 我以往搵過其他囡囡都未試過咁既語氣同態度 感覺係非常差 !!!!!

以我所知紅牌是或多或少有服務的. 但water今次表現係令我非常失望, 如果咁樣態度都配稱紅牌, 這個名銜還有什麼意義?

外表: 7/10 (畢竟後生, 唔太差)
身材: 7/10 (我是胸奴族 但佢比較矮 個比例又反而冇咁啱我
服務: 4/10 (合格就一定冇了 連基本滿足都冇 攬車都冇 想攬多d都滿足唔到 點搞呀

補充:

chanchan6645

修正 不一定是改人報告 可以是(對失實部份)作出澄清. 你認為會有什麼問題?

現在大致分為2種可能:
1) water沒有說謊, 的確是對每個人客都提供這麼有限的服務, 則11現有的許多報告都出現失實情況
2) water說謊了, 對人客做出了很有針對性的對待差別

情況1, 會令人客有嚴重期望落差. 而雲來對大量失實報告視若無睹, 則它亦有責任處理/澄清
情況2, 雲來亦應該對water作出若干的教導修正, 否則損失的一定是人客

對失實報告/服務嚴重失準情況作出處理, 你認為有什麼問題? 還是你覺得雖然人客付足了價錢, 但理應承受這種風險? 對女服務員無限包容? 這種包容對你會有好處嗎?

1萬

18萬

管理員

通告:投訴及負評·發表主題及回帖權限要求
http://sn11.cc/thread-2208658-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  59.83%

三星會員

要求場所改報我內容? 咁都得?
此例一開, 以後場所有了報告修改權, 那寫報告還有什麼意義?