winning11

查看: 3478|回復: 18

[一樓一] [Boobs_eater] 廟街-泰泰雙飛

升級  2.42%

三星會員

好耐冇出嚟玩,難得有一次機會,真係盡慶至得
同大陸妹比,始終都係泰泰玩得放啲
所以都係決定落老廟兜一轉睇下啱唔啱胃口
時間大概係黃昏6點前後,眼見都係大陸妹、北姑居多
有啲副偈甚至個樣都啱食,但諗到服務多少都渣渣哋流攤,都係咪搞我喇
最後見到一檔,問實確定係泰妹同了解咗價錢後就上樓揀女

一上去,開門一條女,都幾好樣,另外仲有4條女,算得上係燕瘦環肥
不過肥嗰個係骨架大嗰隻,勝在對波好大,就揀佢啦
佢帶我入房,我就多口問可唔可起雙飛啦,佢即刻擰轉身嗌返其他女返嚟
我同佢講,就你同頭先開門俾我嗰個啦

囡囡A,就係上面過骨架較大,波好大嗰個,蘿柚又圓又夠挺,好好肉
樣一般,有少腩,都幾高,可能接近170cm
整體算係肉地型嗰類囡囡,吹簫好出色,又肯就位一邊幫我含,一邊俾我揸波捽lin

囡囡B,開心少女型,樣算幾好順眼,應該唔夠160cm,的的色色咁先好食
波細細勉強算有B,全身走肥手腳都幼,A4腰
呢啲攬住條腰望住佢啜我粒lin,個畫面都夠晒GFF

一開波囡囡A主動趴落去幫我環吹
囡囡B即刻瞓過嚟我左邊,一隻手捽我右lin,個咀就啜我左lin
囡囡A吹功真心勁,嗰種吞吐係有種蠕動嘅感覺,同普通一出一入完全唔可以相提並論
而定囡囡A好識就位,可以俾我伸到隻手落去揸佢一邊波,佢就係咁吹
細佬一下子就俾囡囡A吹到起咗機,加上囡囡B啜到我勁high
吹多陣就叫佢哋換位,囡囡B即刻趴落去一口含住我細佬
囡囡B就係嗰種普通一出一入嗰類,唔怪佢,呢啲都講天份嘅
其實都好舒服,係冇囡囡B嗰種下下都充滿刺激,分分鐘俾佢吹爆咁勁啫
而囡囡A就坐喺我右邊,貼住我腰側邊,彎腰啜我左lin,我就係咁揸佢對波
渣渣下佢想啜我另一粒lin時,我一口吸住佢右lin,一邊渣一邊啜
渣夠啜夠就過膠埋牙,我叫囡囡B俾我插先,女上,佢就一隻手撐住張床
我就有一隻手去波佢個細B波,手感其實都OK嘅
係估唔囡囡B吹功麻麻,一插入去反應好好,叫床聲夠淫夠嗲好順耳,仲好自然,插到佢都好肉緊咁由捽我粒lin變咗好似揸波咗渣實我個胸
囡囡A就一邊啜我左lin,一邊用手捽我右lin,同埋餵我食奶,我仲有一隻手去渣埋佢個波
之後叫囡囡B唔好撐住張床,成個瞓上我身上,我攬到佢實一實,起勢咗向上鋤佢
而囡囡A直接用對波左右咁fing 洗我面,搞到我差啲就射,當堂叫停換套換人
大波波就渣夠啜夠喇,我叫囡囡A俾我推車,個蘿柚好好肉,彈力十足,推車最啱就係呢種
囡囡A就喺我右邊攬返實我,唔知佢係咪都幾high,由啜我粒lin變咗喺我胸、頸、面周圍咁錫
有幾下仲撞撞車(呢啲場我就唔大車喇)真心仲投入過同自己女朋友做
雙重刺激,本以為換人可以玩耐啲,點知仲爽仲舒服,好快就Feel到自己差唔多要射
我開始加大力度,兩個囡囡都知咩事,囡囡A就叫得更大聲
囡囡B就攬得我更實,錫錫下仲用條脷瀨我胸膛同頸
咁樣點忍到落去? 鋤多幾嘢我就順利出精

完事後囡囡B仲繼續攬實我,囡囡A就慢慢抽我細佬出嚟,幫我除套
最估唔到佢仲幫我事後簫啜埋剩餘啲精出嚟
囡囡A仲伸手落去搓我春袋,好似玩健康球咁
等囡囡A吸乾吸淨後,兩條囡囡就一齊就幫我清潔
搞掂晒就著衫畀錢鬆人

起雙飛就係要咁先正,令自己好似AV劇情咁俾兩也囡囡服侍
咁樣雙飛埋單都係五魚,真心抵玩

唯一要講就係呢啲場冇得沖身,囡囡會沖,但佢哋一般都係用濕紙巾幫客抹
抹完就開工,所以衛生程度一定爭少少
我就貪心由佢哋環吹,擔心嘅可以要求過膠吹嘅
同埋忍住唔好大車,雖然都唔係個個囡囡肯大車,就算肯,都盡量避免啦

祝各位雞運亨通、出入平安

升級  1.11%

二星會員

“囡囡嗰種吞吐係有種蠕動嘅感覺,同普通一出一入完全唔可以相提並論”
呢D就真係 簫后!

升級  33.33%

一星會員

雙飛埋單5魚又真係超低玩

升級  2.42%

三星會員

把身一横 發表於 2024-3-31 01:06
“囡囡嗰種吞吐係有種蠕動嘅感覺,同普通一出一入完全唔可以相提並論”
呢D就真係 簫后! ...

世事真係無完美嘅,吹功好但相頭身形麻麻,係對大波波吸引到我
本身真係純粹想渣下大波波(屋企隻老虎冇吖嘛)
又突然鳩痕撩人起雙飛,就揀個好樣順眼啲,但細波加技巧差啲嘅
望住個靚樣,一手攬晒佢條幼腰,另一條囡就喺下面埋頭苦幹
呢下先至係成件事嘅極致,真係明白晒咩叫互補長短

升級  2.42%

三星會員

浪漫公子 發表於 2024-3-31 01:34
雙飛埋單5魚又真係超低玩

講堅,個場唔係人人接受到,如果你玩開酒店、貴價啲嘅141
呢啲場個環境真係睇件都唔開胃
入到去直接剝光豬攤上床,囡囡用濕紙巾幫你抹lin捽JJ
我呢次就冇一個囡囡去咗沖身先入嚟,另一個就話啱啱沖完無耐就唔沖喇
兩個幫我捽完,就各自用漱口水浪浪口,咁就開波㗎喇
完事後都係用濕紙巾幫你周圍抹下,瘦嗰個自知又瀨頸又錫胸錫面
都有另外幫我抹嘅,抹完就著得衫放低銀兩就走得㗎喇
呢個衛生程度係絕對麻麻,我一離開都直接返屋企深層咁沖個涼

升級  1.11%

二星會員

Boobs_eater 發表於 2024-3-31 04:04
世事真係無完美嘅,吹功好但相頭身形麻麻,係對大波波吸引到我
本身真係純粹想渣下大波波(屋企隻老虎冇吖 ...

明白嘅,我都係指壓紅牌丶非紅牌和生活中再未曾碰過这樣的天赋 技,所以才留言在此恭喜你!

升級  1.11%

二星會員

Boobs_eater 發表於 2024-3-31 04:12
講堅,個場唔係人人接受到,如果你玩開酒店、貴價啲嘅141
呢啲場個環境真係睇件都唔開胃
入到去直接剝光 ...

去庙街,必須自备濕紙巾和兔仔,企床边玩!

升級  33.33%

一星會員

170唔會 ladyboy 泰 驚驚

升級  0.08%

三星會員

呢啲場,雖然好刺激!但衛生真係!好似以前福華街嗰啲北菇咁,但也感激師兄

升級  2.42%

三星會員

gono193 發表於 2024-3-31 18:14

泰泰場同141唔同
141就可能會扮嘢氹你入咗閘先,埋牙先俾你發現佢有J
呢D場一係會事先講明,一係就清一色囡囡
整體質素唔可以算好好,但勝在偶爾會有一兩件好嘢

升級  1.11%

二星會員

gono193 發表於 2024-3-31 18:14

會,如果是161幾肯定係,特别有女人媚態嘅更高機率!

升級  16%

三星會員

ching可否pm地址,未試過呢d場唔知點搵

升級  13.33%

三星會員

如果遇著對的對手,會好好玩,物超所值

升級  33.33%

一星會員

之前有一檔上樓泰有得沖涼架,唔知而家仲有冇?

升級  63.33%

一星會員

跪求師兄PM地部

升級  56.67%

一星會員

VIP會員2022

師兄可pm地址嗎

升級  33.33%

一星會員

以前150 170時就成日雙,而家不了

升級  46.75%

三星會員

想問下師兄係邊一檔,可啊可以俾啲tips
同埋唔知宜家走左未

升級  2.42%

三星會員

achilies 發表於 2024-4-8 18:52
想問下師兄係邊一檔,可啊可以俾啲tips
同埋唔知宜家走左未

以我所知廟街就3-6檔,可能有1-2檔已經收咗皮
淨低嗰3-4檔,有2檔算揀到落手,其他通常都揀唔落
一係太醜、一係太老、一係太肥,有1/3機會係開刀生過仔
但係呢啲檔啲女轉得快,總有機會有好嘢(幼幼、大波之類)
我呢次起雙飛,較好嗰個都唔算最好

至於實際位置喺邊... 問下沿路啲唐樓樓下門口坐喺度嗰個阿姐