winning11

查看: 733|回復: 4

[金濤閣] [賽約翰報告]【金濤閣】白滑彈手招呼爽·60號

升級  64.58%

三星會員

有啲買咗演唱會票後期嗰啲...即係例如近幾日嘅Collar演唱會開三場
有人就話如果買咗唔係第一場,即係買咗第二或第三場
咁入場前最好就唔好睇任何新聞社交平台訊息
咁就可以唔睇到歌單演出過程歌手著咩衫
歌手講過乜邊個係喊位,咁樣入場先可以有新鮮感
即係唔想劇透

當然有人就話睇演唱會最好係睇第一場
又有人話係第一場歌手未有狀態
總之都係各有各講法囉

我想講係而家揼骨其實同睇演唱會一樣,都係預知晒過程
但過程細就次次唔同

首先入場就實有人招呼,例牌入去攞個locker
留姓氏留名沖涼抹身著袍入休息室坐然後飲嘢食嘢
可食可不食,女仔嚟介紹,男女經理嚟介紹女仔
跟住就入房囉,囡囡揼骨囉,推油囉踩背囉
rpp囉,前戲囉,試味囉,開波囉,完事囉
出返休息室又食嘢飲嘢囉,沖涼囉放低家用走人囉
其他就咁上下,重點係囡囡招呼,雖然都係預知嗰幾招

但就每條女做嘢都有唔同手法技巧同態度
有啲女放啲有啲女慢熱啲有啲女就一開波就cher到爆
個個女都唔同,呢個就正正係揼骨最大樂趣囉
仲有就係等入房時會諗下條女係乜料,係咪真波係咪真靚女樣
所以我哋咁鍾意揼骨去桑拿就係咁解

講番呢件金濤閣60號妹妹
外型就好樣好款白淨大波識揼識玩
現場入房睇就同出邊形容無乜太大差別
60號係樣同身材都出眾型,都大波
揼得幾好招呼係細心呵護型,全身掃勻,手指極盡溫柔好照顧我感受
好快就令我細佬充晒血變硬變大個仔,碌碌波打卓球,勁舒服
加埋食甜品嗰種油淺入深,都幾攞命
配合佢騎馬仔揸電單車嗰種姿勢
一時坐正直一時彎腰一時成個身仰後
再加埋有快有慢,真係少啲定要都好容易俾佢搖坐爆
騎功係上乘嘅,整體係勁玩得外型又得
唔知佢對其他師兄又係咪好似我個過程咁呢
定係仲激啲呢大家做過佢嘅師兄埋嚟講幾句啊

升級  38.75%

三星會員

師兄。。。60返咗黎?

升級  64.58%

三星會員

11223300 發表於 2024-3-28 12:31
師兄。。。60返咗黎?

唔清楚啊...你意思係佢無做一排定休息一排再返工?
我第一次做佢...唔太清楚佢往事啊

升級  38.75%

三星會員

無返一排。。。唔知師兄幾時做佢?。。。唔該

升級  64.58%

三星會員

11223300 發表於 2024-3-28 22:02
無返一排。。。唔知師兄幾時做佢?。。。唔該

星期二.....可能條女呢輪返下又唔返啩