winning11

查看: 6561|回復: 10

[金 鑽] [大S36D報告]【金鑽】82號 (有圖)

升級  19.8%

五星級會員

金鑽 82號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[大S36D報告]【金鑽】82號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2244162-1-2.html
註:82號 通常返 10:00-02:00 / 152cm

有圖有真相

82呢個囡囡之前揾過佢唔覺得有咩特別,所以冇出佢報告。見早排有師兄報告82開放菊門,仲要中出埋,小弟出於好奇,今日放假上去book二粒一探虛實。

上到去例牌都係打個招呼入去冲涼,過程中除波D水簫例牌服務外囡囡重同我洗埋腳趾,非常细心,真係底讚。

乾身上床囡囡首先同我舐吉甩底,但我唔好,所以skip左,然後囡囡再同我錫lin漫遊舐袋吹奏後,到我反攻囡囡,我上套男上女下插左一陣,再轉企床則插左鮑魚十幾下,然後蚊出嚟用棍頭对住囡囡的菊花嘗試插入,出奇地囡囡又冇反抗,於是我比D力插入去,但由於菊花太乾插唔入,我叫囡囡搽小小ky再次插入,幾經辛苦终於入到棍頭時,囡囡又縮開,於是試轉狗仔再次試入,當入到棍頭抽插左幾下後又再次閃開,此時個套已經乾晒,於是立即換套轉男上女下墊高pp體位再次試入,如事者入左棍頭後又縮開,試左幾個體位後,覺得企床則的位置入得最深,於是再次換套後,今次大力D試入,一插......成條入哂!以為成功入菊,望真D,完來撻Q入左正門,於是將插就錯,狂轟正門百幾下後完事。完事冲涼著衫後還剩20分鐘,我同囡囡講你都辛苦喇!你一出房又要即刻做野,不如襯有時間你响度休息下啦!

可能囡囡感受到我对佢的好意,囡囡見有時間就同我按摩,我話你都攰啦!唔洗同我按摩,你下啦!囡囡答:你唔想按,我帮你錫下吹下啦!
於是我拉高件衫比囡囡錫lin,然後再除底條褲比囡囡吹,吹左一陣,我話好喇!出房啦!

年齡:目測约40+。
樣貌:7/10黑髮順眼C9仔。
身材:约5呎高,细粒走肥冇腩身型,约34大B淺啡中暈中提,皮膚白滑,但手臂和手掌比較鞋。
侍浴:细心乾淨,由頭洗到落腳趾,波D雖然有D生硬,但肯做勤力,水簫也做足。
感覺:可能囡囡怕痛,多次進攻菊門都只能入到棍頭,未能成條入晒,令我覺得非常吊癮。同埋如果囡囡真係怕痛,佢大可以同我講唔做菊門,但佢冇拒絕而且還肯比我多次試入,真係令我R哂頭,或者是另類的留客手段吧!
優点:身材均稱,聽話,勤力,肯做,態度好,配合度高。
缺點:太文静

總结:囡囡聽話肯做服務好,適合喜歡,驕小玲瓏人妻feel既師兄,返食指數%100

註:大S36D報告-金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  66.67%

一星會員

就我所試的82,只是A~B波之間,隻手唔知做咩事真係好鞋,係勤力嘅但吹得無技巧唔C服所以直接入正題,我有要求環入佢亦歡迎,周感不錯很快出了!佢本身說話不多很靜態但友善,如喜歡健談破冰的師兄要自行開發了!嘻嘻!

升級  65.52%

四星級會員

大D兄無問准囡囡就侵佢後欄,因住佢事後反咬你強拮佢後花園

升級  19.8%

五星級會員

harchai 發表於 2024-3-24 14:01
大D兄無問准囡囡就侵佢後欄,因住佢事後反咬你強拮佢後花園

布歐兄,我JJ多次拮住佢後欄冇抗佢亦冇出聲喎!咁即是默許啦!

升級  65.52%

四星級會員

大S36D 發表於 2024-3-24 23:18
布歐兄,我JJ多次拮住佢後欄冇抗佢亦冇出聲喎!咁即是默許啦!

冇事就好啦

升級  6.3%

二星會員

大D兄溫柔對待,又唔係使用暴力, 82服從性好強

升級  27.25%

三星會員

經驗矮小難捱後門

升級  19.8%

五星級會員

Uncle19 發表於 2024-4-3 09:32
大D兄溫柔對待,又唔係使用暴力, 82服從性好強

就係太溫柔所以搵佢幾次都入唔到佢花園,可能佢服從性強先可以比我多次試入。

升級  19.8%

五星級會員

溫寧筠 發表於 2024-4-3 11:37
經驗矮小難捱後門

係!,

升級  12.48%

四星級會員

大S36D 發表於 2024-4-3 12:02
就係太溫柔所以搵佢幾次都入唔到佢花園,可能佢服從性強先可以比我多次試入。 ...

多謝師兄,我估都係入唔到,咁我都係唔試lu!