winning11

查看: 3426|回復: 14

[新人帖] [FlyHighBird699] 深水埗·福華街104-婉兒 (新人帖)

升級  33.33%

一星會員

深水埗福華街104_1樓1房
台灣女神_婉兒

收費1:$400/35分鐘/全套=洗+環吹+做
收費2:$800/60分鐘/按摩推油踩背+全套。

簡評:
超級靚女,白淨夠高,天然真波,粉紅乳頭,胸大軟熟好揸手!溫柔體貼,服務周到,陪沖涼,幫客抹身,親手載套。推油揼骨,環保吹,各式床技花招,女上男下,老漢推車,任勞任怨,賓至如歸,非常盡興,皇帝享受!

3月19日/客戶好評:
尋日預約咗,諗住拿拿林一Q快餐就閃人。我7下7下行去福華街,心諗深水埗點會有又平又靚嘅快餐食呢?

男人反正有好奇心,加上放工個人特別尻痕想去滾。一噤鐘,叮噹探頭出來嘅果然係一名絕色白淨索女,一開門就見佢半祼@_@細佬當場扯旗。

小時候都係阿媽幫我沖涼嘅,到大個咗就係搵阿姨幫我沖。而家有個美女幫我沖涼,我條賓周硬住入浴室,又硬住抹身上床。婉兒幫我含一陣,我細佬已經忍唔住想射出嚟,因為上帝視覺望住條靚女幫您吹簫,點撚忍得住?呀!呀!呀!唔小心將呢個禮拜嘅日月精華全部爆射曬落溫暖又濕嘅美女個口度,然之後慢慢欣賞條女個口慢慢流精出來同伸脷嘅淫賤畫面,真係好似睇緊av直播一樣,爽得嚟非常夢幻 :-)

必定會返食 性價比高✅值得一試

升級  33.33%

一星會員

婉兒(⁠◠‿⁠◕⁠)溫馨提示
(2024年4月4日更新)
---服務時間---
1、星期一至星期日,下午1點至晚上10點。
2、公眾假期/紅日,照常上班。

3、休息/放假,另行通知。

---預約重點---
1、請盡量用文字訊息預約,婉兒若是工作/忙碌中,不能所有電話都接聽。

2、您到咗樓下或門口,先好打電話。

3、盡量提前預約,婉兒也心疼在門外痴心等待的寶貝啊。

---注意事項---
1)如果您想見婉兒,就直接見面吧,不會在手機發任何相片或視頻。

2)婉兒感謝所有支持的恩客,但願我的愛可以讓您們得到快樂!

升級  33.33%

一星會員

4月11日/客戶好評:
小弟睇完論壇入面婉兒嘅報告,心郁郁就去咗搵婉兒,但搵咗兩次都摸門釘。今日卒之比我得償所願(⁠~⁠ ̄⁠³⁠ ̄⁠)⁠~食過翻尋味

婉兒青靚白淨,真波粉乳,長髮美女,斯文有禮,服務親切。一樓一都係果啲基本野:陪沖涼+抹身+環保吹+全套做。

我大約玩咗3個字已經頂唔住出野。但婉兒冇即刻催我走,佢在床上攬實我,問我舒唔舒服,當時我條賓周連精&袋仍然在溫柔的洞穴裡面未炆出嚟。我都攬住佢,一齊慢慢抖氣,場面溫馨好有住家飯Feel(⁠〃゚⁠3゚⁠〃⁠)  靚女4舊水全套抵屌過去食大喜屋放題!婉兒必返食推介!!!

升級  33.33%

一星會員

4月27日---客戶好評

婉兒貨真價實!性價比高,唔使淘寶,唔使小老母!直接去深水埗---400蚊就有得食靚女做幸福嘅小寶寶!而且條女幾好傾,解悶同慰藉心靈方面都加爆分╰⁠(⁠⸝⁠⸝⁠⸝⁠´⁠꒳⁠`⁠⸝⁠⸝⁠⸝⁠)⁠╯

真人比想像中正!model索樣,雙眼迷人,水汪汪我見猶憐。皮膚白滑,又有長腿玩,一隻手渣唔曬的pink Lin 真波。下面夠濕,屌得非常幸福愉快(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)

我等咗成個禮拜,次次搵親佢都要排到10點先有得上馬,所以好多時半途而廢。不過呢條女係絕對值得等嘅!(⁠◠⁠‿⁠・⁠)⁠—⁠☆

基本野陪沖抹身,環吹調情,女上男下,後推側入,都幾乎玩齊曬!多謝婉兒令寂寞的我得到心靈和肉體上的超級滿足!(⁠ ⁠/⁠^⁠ω⁠^⁠)⁠/⁠♪⁠♪

家用:400+貼士

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

3月20日/客戶好評:
婉兒係氣質長腿大美人,開門已經識得笑面迎人,對望時有種青春無敵電死朕的觸電感,充滿驚喜呢。佢皮膚水嫩白滑,身材高挑,真波堅料,蓮頭粉嫩。而且夠美、夠白、夠高、夠性感,小弟未入房已好緊火,扯痕曬,Maybe she is my cup of tea 。正所謂:「窈窕淑女,君子好逑。」

小弟平時打工咁Q辛苦,難得今日放假,當然唔想草草了事食快餐啦。所以晨咁早就要出發,要book頭鐘食個傳說中嘅「按摩推油踩背出火全餐」XD

此外,作為塵世間一條迷途小毒撚,除咗對按摩同射精有要求,其實本人對囡囡的溝通能力都有要求。畢竟課金夠勁咩天香國色都有得砌,但若果連男人內心嘅寂寞都能慰藉嘅囡囡更加難得,就算風流都想一嘗鐵達尼沉船嘅浪漫與激情Orz

婉兒溫柔體貼、善解人意,原來佢去過溫莎水療做過技師,雖然技術唔係最top,但都仲識得踩背,小弟覺得幾舒服,加上大家啱傾,所以身體心靈都得到放鬆抒壓,過程幾enjoy㗎,8舊水必值回票價囉。

如果骨友想齋享受按摩的話,條女又未必好睇又啱傾喎;如果想享受魚水之歡又想揼骨鬆一鬆,但人哋又未必按摩技術高超+又夾嘴型呢@_@好少刀仔兩頭利嘅。但懂按摩+有顏值+識溝通嘅婉兒,算係幾全面值得推薦嘅。

其實小弟屬於享受揼骨按摩+同囡囡交流嘅社交型骨友,重視互動多過開大嘅類型^^所以我只要求婉兒一邊同小弟閒話家常,一邊幫小弟隻雀仔升天...OhMyGod...衝上雲霄後,小弟肉體及心靈瞬間得到莫名其妙的超級幸福感!

升級  33.33%

一星會員

3月21日/客戶好評:
是咁的。本人作為一個不羈的浪子,曾去遍港島、九龍各大名廈,亦洗過大西北樓,指壓/企街/酒店私鐘都食過。

雖然食得多好野,但係本人並唔嘴刁。其實平有平食,貴有貴食,正所謂「豐儉由人」,最緊要自己覺得開心!要知道始終香港乜7都貴,人工又唔見加,所以梗係要介紹翻啲性價比高,平靚正又抵食嘅荀野,造福一下全港男士啦^^

是咁的。今日我喺黃金商場附近買野,見成條街啲麻甩佬在附近唐樓上上落落、旺丁過商場啲人流,後生仔又有,西裝友又有,阿叔、阿伯、阿星都有O:  

本人見到香港由治及興的好處,決定振興經濟,香港日夜都要賓紛!於是就去咗洗樓先>>>行行下,不自覺咁一口氣洗樓洗到福華街,仲上埋鐘添;)

福華街104,1樓1室,條女叫婉兒,又幾好樣,真波pink蓮,4舊魚嘅快餐價錢就可以試到過千魚嘅名車質素。本來諗住基本野洗吹做,係咁咦食飽就算,點知食過番尋味!我呢啲老司基出慣大海都沉沉地船,明知逢場作戲都好·婉兒果種靚係幾襟睇,佢充滿親切感又懂得男人想要咩。成個過程又enjoy又舒服,可能因為佢識溝通呱,比到我戀愛Feel,而且服務好,價錢公道,惜花的男人怎能夠不準時交家用呢?已經預約定下個bookingXD包佢尾鐘,當婉兒係宵夜咁樣慢慢嘆先>,<

升級  7.04%

二星會員

咁多報告?

升級  33.33%

一星會員

每日精選一則囡囡好評 希望大俠高抬貴手

升級  33.33%

一星會員

3月22日/精選美食報告/情節刪減版

性價比:4.5/5
價錢:快餐4魚/60分鐘連按摩8魚
個人感覺:5/5 (好主觀)
囡囡外表:4.5/5(靚女/白淨/夠高/真波pink蓮)
目測年紀:2x尾至 3x頭 (耐看型美女)
服務:4/5
環境:3.5/5 <---客觀評分,如果玩開酒店個環境一定舒服過唐樓/一樓一/劏房

第一回合:女上男下,我雙手托住佢雙乳,婉兒喺我上面...前後左右...咁搖來搖去,叫聲夠嬌嗲夠淫,越屌越醒神,玩得好興奮。

第二回合:換返一個正常位,相擁式抽插,當我沖刺時,發現唔對勁,始終年紀大咗,開始力不從心,要休息抖陣。

第三回合:婉兒知道我攰無力,就幫我一邊打飛機,一邊錫我Lin頭。我只需閉目養神,躺平瞓住享受,成個過程細水長流。婉兒真係體貼溫柔,好舒服,就出果陣我要求車住派彩,脷搭脷,舌戰咗一陣,條J終於忍唔撚住!一野直噴天花板,射咗灘白汁出嚟!婉兒微笑住關心我「開唔開心呀?係味舒服曬喇?」老老豆豆 T⁠_T⁠咁大個人,而家連屋企人都好少會主動關心我開唔開心,差啲喊咗出嚟。我就話「呢一刻真係好幸福,多謝您」

事後醒咗婉兒兩條紅衫魚(:
定期返食,真心膠推介!

升級  33.33%

一星會員

婉兒(⁠◠‿⁠◕⁠)溫馨提示:

---服務時間---
1、星期一至星期五,下午12點至凌晨1點。
2、歡迎客人盡量文字訊息預約。
3、逢星期六/日,婉兒想休息多陣,下午2點才上班。

---預約重點---
1、請盡量用文字訊息預約,婉兒若是工作/忙碌中,不能所有電話都接聽。
2、您到咗樓下或門口,先好打電話。
3、盡量提前預約,婉兒也心疼在門外痴心等待的寶貝啊。

---注意事項---
1)如果您想見婉兒,就直接文字訊息預約見面吧,不會在手機發任何相片或視頻。
2)婉兒感謝所有支持的恩客,但願我的愛可以讓您們得到快樂!

升級  33.33%

一星會員

3月25日/客戶好評/長文慎入:
話說我前一排上咗各大討論區瀏覽咸濕資訊,唔覺意睇咗婉兒嘅報告帖子,於是心思思想屌閪,好想出嘢!

不過,膠王都有機會吹鳩水。最好都係自己親身上去試鐘(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)Fact check!!!o靚妹/學生妹/大肚婆/獅奶/阿姨/阿婆都有,千奇百趣,見唔見到自己杯茶,好講撞守神喇。

言歸正傳,我由「深水埗站B2出口」行出嚟--> 向左望見「恒生櫃員機」-->成條街好多小店/流動小販-->左上方抬頭望見「致富CHIEF」個大招牌-->行過去就搵到「福華街104」(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)

我嘩咗聲!成條街都係殘舊唐樓,聯合國市民&咩年齡層嘅人都有,品流咁複雜嘅地方...我果時心諗°_°真係有好野食咩?橫掂我都山長水遠行到樓下喇,唔爭在 o禁轉鐘仔見識埋婉兒女神盧山真面目再閃都未遲。

我上到1樓,淨係發現得01室門外有幾條友排緊隊,其他房都係得閒嘅,於是我順便Hi下附近樓鳳,之後返番01室排隊-_-排排下隊,有個人冇排隊,一邊聽緊電話,敲咗兩下門就入咗去。我頂,原來唔預約嘅話,可能排到天黑,企到腳跛都冇得砌。

我就乖乖預約下一輪嘅堂食快餐,行咗一陣黃金,轉過頭再上樓,打個電話,敲幾下門,見到伸頭出嚟嘅婉兒幾得啵,就入咗去...嗯嗯,原來佢全裸緊,戴住個可愛頭頭箍,「卡哇依呢」,有Feel!

基本野=陪沖+環吹+做愛7個字=4舊水,性價比嚟講係ok抵屌,我事後醒咗婉兒幾草野買飯食,佢笑容好靚又猛咁講多謝·我地傾得幾開心。臨走,我要求婉兒比我攬一陣,同送我一隻「咖哩雞」,
kiss喺頸度...我真係好天真好傻,咁大個佬竟然仲FF初戀<⁠(⁠ ̄⁠︶⁠ ̄⁠)⁠>依依不捨我,搭車返屋企途中,仍然回味無窮(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)婉兒!多謝妳!

升級  33.33%

一星會員

致親愛的寶寶們:

婉兒3月27號開始休息,4月2號再上班,若有最新消息會另行通知。

如果想念婉兒,請盡早預約。婉兒放假期間,未必會接聽電話,歡迎使用文字訊息溝通&進行預約。

婉兒有機會提早或延遲上班,一切以實際情況作準。

祝福寶寶們\(⁠ ⁠˘⁠ ⁠³⁠˘⁠)⁠/♥
Happy&Lucky 生活愉快!

升級  33.33%

一星會員

致親愛的寶寶們:

婉兒4月1號開始正式上班了(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠

如果想念婉兒,請盡早預約。婉兒放假期間,未必會接聽電話,歡迎使用文字訊息溝通&進行預約。

祝福寶寶們\(⁠ ⁠˘⁠ ⁠³⁠˘⁠)⁠/♥
Happy&Lucky 生活愉快!

4月1日/好評精選:
婉兒索女,五官標緻,夠高又白。我一邊享受美人侍浴,一邊細心欣賞兩盞粉紅車頭大燈,猶如視覺上的AV直播。

婉兒識吹,含得津津有味,咬陣蛋蛋,之後幫我啜lin,啜到我呻吟同尻叫咗幾聲。婉兒傻笑,關心我是否太敏感?我話繼續,好撚正,我仲嘆緊,唔好停@_@

婉兒係超級慾女,勁大食,一開波騎住我,一邊奶lin,想快速KO我。幸好我久戰沙場,最少要同佢大戰番幾個姿勢先肯停火。派彩後,婉兒溫柔地叫我休息幾分鐘,無趕客即刻沖涼(⁠っ⁠˘⁠з⁠(⁠˘⁠⌣⁠˘⁠ ⁠)溫柔體貼地關心每個客人ToT真係好感動

事後給了2魚小費
這是對囡囡的專業服務的認同
貨真價實✅平靚正
必定返食✅射精推介

升級  33.33%

一星會員

4月9日/客戶好評:
婉兒好難預約booking-_-門牌長期「請稍候」。次次App屎發message比佢(⁠+⁠_⁠+⁠)又撞正繁忙時間。

男人是咁的,越係得唔到手嘅嘢,就越想要,朝思暮想O⁠_⁠o到我龜頭囉囉攣。

所以細佬我專誠閒日放假:⁠-⁠)包佢一個鐘,空肚食婉兒1set浪漫二人世界全餐。

閒日上半場,婉兒唔忙,我又唔趕,靜靜地又冇乜人。大家傾下心事,摸摸揸揸調下情,然後鴛鴦戲水,互相清洗完,婉兒醒我一劑水中簫+,+嘩好撚正呀屌,細佬我恨不得即刻浴室解決(⁠ʘ⁠ᴗ⁠ʘ⁠✿⁠)

條賓周硬住出嚟,婉兒幫我抹身然後上床開戰。我話唔使再吹,廢事一陣吹爆咗冇得派彩,為咗等我夢中情人嘅預約,成個禮拜冇打飛機喇!碌尻超級硬又馨恰恰!!!我一邊啜佢個波一邊揸佢個蘿,係咁喪屌猛咁插,諗尾+1舊水,Feel到就嚟出野,臨射果刻口爆婉兒個櫻桃小嘴(⁠ ⁠╹⁠▽⁠╹⁠ ⁠)真係好撚正呀屌佢個閪(⁠*⁠˘⁠︶⁠˘⁠*⁠)⁠.⁠。⁠*⁠♡

呢條女真心唔錯!值得推薦比豬朋狗友,各位一齊做襟兄弟(⁠๑⁠♡⁠⌓⁠♡⁠๑⁠)平靚正又抵玩呀喂