winning11

查看: 4806|回復: 4

[春 秋] [oldman28報告]【春秋】容易高潮·瑩瑩 (有圖)

升級  43.33%

三星會員

春秋 瑩瑩 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[oldman28報告]【春秋】容易高潮·瑩瑩 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2243890-1-1.html
註:瑩瑩 通常返 20:00-06:00 / 168cm

有圖有真相

容易高潮的囡囡·瑩瑩

最近老相好成日放假,而另外喺春秋兩個相熟嘅  
囡囡,一個時間就唔到,另一個又冇返,又係
食新女時間。揀定嘅目標係春秋瑩瑩。

囡囡一入房,驟眼睇落係有少少似某藝人,身高就
幾高下接近一米七。

互相解甲,囡囡真波介乎BC之間,有少少下墜,
有小腩,皮膚算白滑。

雙雙入去洗澡,先來大車两下。囡囡幫我洗得好
乾淨,仲時不時使出輕輕的貓爪,輕輕抓我袋袋,
這招真係好頂癮好正,之後再來個水中簫,真係
唔硬都唔得

出去乾身上床再玩,先做背。囡囡雙手指甲輕
輕喺我背上抓,痕癢得嚟又好爽,加上久唔久撩
袋袋,真係好舒服。之後囡囡用舌頭替我漫遊
全身背脊,又有淺毒龍。

轉身做前面,囡囡用水漱潄口,先大車幾下,我再揸下波,囡囡
就往下移替我吹奏。一邊吹仲不停輕輕玩弄我袋袋,
這時細佬真係硬上加硬,能夠做嘅就係閉上眼
好好享受佢嘅吹棍弄袋。

囡囡吹及玩袋搞咗好耐,我叫囡囡瞓低到我招呼返佢。
唔理三七二十一先大車一輪,再食下波波。囡囡笑
住話波波太敏感的頂唔順。於是我往下移,主攻囡
囡隻鮑魚。囡囡不停擺動下身配合我嘅舌頭攻勢,
我見囡囡咁享受,於是口手並用。冇耐,囡囡雙腳夾住我,
叫我幫下佢,咁我就更加落力,終於囡囡一輪抽搐之後
停咗落嚟,話到咗高潮,這時見到囡囡成隻鮑魚都係濕嘅。

見時間唔多,我亦上套入洞。
先來一招男上抽插,一邊大車一邊抽插。囡囡亦開始
再次呻吟起來,之後轉狗仔式,抱住囡囡條腰,不停撞擊
囡囡臀部發出啪啪聲響。由於今日狀態好好,插到囡囡伊娃鬼叫,之後再轉返男
上同囡囡大車住出咗,實在太滿足。

囡囡先入去沖身,我就躺在床上平伏下。聽到响鐘才入去跟
囡囡一起過水。

樣貌:7.5 係有少少似某藝人,好順眼。
身材:7.0 高挑身形,真波有少少墮,亦有
少少肚腩係扣分位。如果連個腩都減埋就真係冇得頂。
服務:8.0 有水簫,69,大車,淺毒龍。仲有小弟最愛嘅
一邊吹一邊玩袋袋,爽呀。
返食:會。一諗起囡囡的邊吹奏邊弄袋,又想去搵佢。

註:oldman28報告-春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/怡春/金田/金豐
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

Thx....

升級  43.33%

一星會員

有無2q?

升級  46.67%

一星會員

小弟自問冇能力喺一粒鐘內兩q,這個要等師兄去開發