winning11

查看: 4095|回復: 13

[鳳 城] [tkc9kaero報告]【鳳城】高氣質情婦·洋洋 (新人帖)

升級  76.67%

一星會員

[tkc9kaero報告]【鳳城】高氣質情婦·洋洋
http://sn11.cc/thread-2243815-1-2.html

雖然話玩指壓已經多年, 但次數唔多, 所以去玩之前睇官方描述, 又去搵吓有無報告。前幾日有的時間, 弟弟又痕, 就去睇睇鳳城有無好嘢。我個人喜好高瘦靚腿腳靚女, 其它唔太重要, 自問年紀唔細所以唔追求後生或紅牌。見到鳳城有位洋洋, 又搵到一個劉公子出嘅報告, 咁我就信吓劉公子去試試洋洋。

官方描述: 洋洋:高挑美人,嬌羞,氣質出眾,身高168,靚長腿,纖腰,肯做,好招呼

於是就打電話去預約, 準時去到, 櫃檯姐姐問我做過洋洋未, 我話未做過, 姐姐就話洋洋好靚女, 叫我放心, 呢的話都聽得多, 好似的女成日話你好大條咁, 所以無放入心。

先畀錢跟住上一層樓入房等, 等咗一陣就有人敲門, 洋洋就入房, 第一眼見到一個靚少婦著住黑色連身衫裙, 黑色高踭鞋, 頭髮梳了髻, 心口有條玉吊墜鍊, 左手穿了個玉環, 的確係官方描述, 氣質出眾, 清秀顏值, 有化輕妝但全無撈氣, 目測年紀大約三尾四頭。

我就輕輕抱近錫咗佢面珠, 跟住就除佢背後拉鏈, 露出全黑胸罩, 及底底, 我就自己除衫褲, 佢就自己除埋其它。洋洋身形好覩, 皮膚白滑, 我唸佢好識打理自己, 不肥不瘦, 不算是長腿但腿型修長, 只是有少少腩, 胸約是B+ 到 C-。

一齊去沖涼, 沖涼都係嗰啲咁嘅嘢, 前前後後, 左左右右, 水簫, 冰火, 之後乾身上床。

我唔鍾意做背, 咁佢就同我按按上身, 啜啜兩點, 向下搵弟弟入口, 吹工不錯, 但唔係大吸力嗰啲, 唔啱鍾意真空吸力啲師兄。到咁上下我就話要錫佢妹妹, 佢就放咗髮髻下長黑髮, 洋洋顯得更美艶, 然後佢瞓低, M字張開美腿, 我就品嚐美宂, 同時用雙手撫摸洋洋雙峯。小宂味道正常, 可能小弟不才, 洞不多水。

之後上套入正題, 我向來多是男上一式到尾, 覺得做愛面對面眼神交流重要, 同時鍾意見到靚女美腿分開, 跟住都係正常活動收場。

洋洋打理事後清潔工夫, 啱啱跟住就響鍾, 一齊再冲凉, 各自著衫, 洋洋出門前又會補妝, 加返的口唇膏, 唔知點解我又好鍾意睇覩女化妝, 所以我望實實, 又攬住洋洋錫面珠, 跟住出房。

洋洋唔係開放淫蕩型, 真係有的嬌羞, 唔會太主動, 但我要嘅都有, 同時真係似同剛初相識情婦幽會咁。

升級  1.48%

二星會員

有冇 35+   

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  76.67%

一星會員

我估應該有, 上面寫咗 -->  "目測年紀大約三尾四頭"

升級  80.67%

三星會員

多謝參考我的報告,我每份報告都係親自試過先寫的,因我能接受各種類型的囡囡,如果我都覺得一般就唔會寫了

升級  1.11%

二星會員

C兄,Yoyo啱你嘅要求,高瘦靚腿腳,比洋洋更高2cm!

升級  81.11%

二星會員

指壓邊有35-㗎,基本上都係35+  

升級  13.7%

二星會員

整體都很好,右中超,B,夠高,相頭組,麻豆身形

升級  1.48%

二星會員

高氣質 中超

升級  76.67%

一星會員

把身一横 發表於 2024-3-17 09:28
C兄,Yoyo啱你嘅要求,高瘦靚腿腳,比洋洋更高2cm!

咁下次搵 Yoyo

升級  1.11%

二星會員

仲有一個,非此店的,叫安琪!

升級  86.3%

二星會員

Yoyo ok

升級  76.67%

一星會員

Yo-yo