winning11

查看: 2280|回復: 4

[雲 來] [battlestar報告]【雲來】相頭後生加服務·煊煊

升級  17.78%

二星會員

[battlestar報告]【雲來】相頭後生加服務·煊煊
http://sn11.cc/thread-2243788-1-2.html

今日收工邊有時間,梗係去出個火先,反正係雲來我用有次報告獎勵未用,都好抵,就三百。誰更表煊煊回歸,就想試下。其實睇返啲報告,偏向上相頭冇服務多。人一世物一世,點都試下啦。

想到去,表示領獎,唔使排可以打尖,不過佢做緊野,我就入房等左一陣。大概10分鐘,佢就入來,哇,真係好高,著埋鞋有170。水手裝,對腳靚到不得了,不過心口都夠大。最正就係原來佢底褲都無著。跟住我自己都急不及待,第一時間除晒自己啲衫。佢就好細心咁鋪條毛巾我浴室門口,跟住話俾我聽沖完涼條毛巾等喺地下就得啦,好細心。佢唔單止係著住件日本水手服,連細心程度都好似日本妹咁,今時今日,有咁嘅服務態度都好少啦。真係未抽插,先暖心。

跟手入去沖涼,囉埋漱口水入來,幫我較水朗口。前前後後都洗得好乾淨,特別係佢企我係後面伸手,使得個袋袋彈彈同埋支棍,立立令 ,扯到行。洗完之後佢就開始做波推,先後推再正面推,好用心機。再來到重頭戲,水簫。唔知佢休息個牌係咪日日睇日本片,有時袋底,有時棍身,跟住仲有深喉,不斷輪迴循環。攪到我差啲投降。洗完之後,佢仲好細心,叫我係沖涼房乾身,因為外面有啲涼。

之後我躺平,我就話想食奶,佢趴住過身,成隊鐘乳石殺落嚟,好林好軟,不過佢上身唔係敏感點,我就叫佢比我食西,原來佢豆豆個位喺超敏感,親嗰個位佢直情成個喺度震,如是者我食左5分鐘,我有啲擔心佢直接高潮,之後就冇咁好玩。跟手我就叫佢做服務,食lin果陣佢只手已經手多多,慢慢摩我細佬,之後都食腸仔,精彩來了。佢有用一個循環不息嘅方法,獅子搖頭,下下深喉。仲要喺唔要停,直情唔識停。真係只吹唔做,我都唔知幾耐。到我想爆佢嘅時候,我立馬叫停,上袋,佢好似意猶未盡咁。

之後先女上, 佢一路騎,一路食我lin, 既然佢扒得咁辛苦,咁就唔好晒,校下車牌。校到火車牌,佢直情伸曬利,差啲俾佢坐爆。我之後話轉狗仔式,佢就下下入後波,直情吞噬我條野,叫床叫到拆天。之後我就叫佢轉身男上,我就叫我大力插入去,咁我一定聽話,第高佢隻腳,插到底,之後佢主動叫我扒近D,原來佢想車我。我就係咁樣,俾佢車住,出咗。

之後佢叫我扒住,再幫我推油,真係好舒服。

囡囡三十頭,靚樣,有身高,有身材,好服務,真係好多年都未試過咁正

註:battlestar報告-雲來/浪漫/三川/怡春
Superadmin

升級  62.67%

三星會員

車住出正

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  18.89%

二星會員

我上次book咗早餐二粒,頭Q全程自己波,又發車牌,之後推油三十分鐘回氣,再嚟第二Q都樂意配合,90分鐘絕無冷場,比去開大骨場更超值

升級  43.33%

一星會員

服務幾好