winning11

查看: 4064|回復: 11

[鳳 城] [wing111報告]【鳳城】後生高質幼腰網紅美女·思思

升級  72.59%

二星會員

[wing111報告]【鳳城】後生高質幼腰網紅美女·思思
http://sn11.cc/thread-2243599-1-1.html

後生高質幼腰網紅樣子的美女·思思

水餃店又加盟一超索美少女思思,見到介紹95後,超後生靚女......真係立即致電約會

早了到達等侯,見到ㄧ個妙齡少女問從房出來,oh so beautiful,她穿著露背背心,胸口賬h行過時發出陣陣香味,君姐見我口水流,立即講呢個咪思思,真係未除衫已經硬,好心急帶入房,抱抱囡囡,佢亦非常配合互相擁抱,我坐在床抱住囡囡,囡囡又懂女友般一坐在我上面讓我緊抱,強硬的捧捧隔住褲也頂到她的妹妹,望住囡囡漂亮的容,真係條野更硬,瓜子面大眼後生網紅樣,走肥幼腰,雖然對波人工,但面對呢個顏值,雙手己忍唔住亂爬,,囡囡有點怕醜,慢慢除衫露出雙乳,後生女真係後生女,腰部好幼,皮膚腎緻,我慢慢同囡囡除褲,輕掃妹妹,,跟住入去沖涼,囡囡可能新做關係,未懂水簫,但如此後生又靚女同你沖涼夫復何求

上到床,囡囡叫我扒底,用手指甲同我掃背,如果能波推更好,掃了陣,轉身吻兩點,再吹簫,不停用舌頭瀬九頭,瀬下吹下,看到咁.靚女同我吹寧捨硬,好快頂唔順,上套,囡囡下面周感好窄,插入去那種緊迫感受特別舒服望住囡囡呻吟表情,簡直是夢幻,囡囡吉到好享受,成功試牌,再轉狗仔,非常好撞,忍不住就爆炸
思思酒店質數,相信越來越難book

註:wing111報告-鳳城/三川/太子/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  56.67%

一星會員

人工

升級  19.8%

五星級會員

一定要試下

升級  60%

一星會員

大S36D 發表於 2024-3-12 03:27
一定要試下

唔想影響人哋搵食,所以費事出聲
但大S兄一直無私出膠俾大家參考,以下係我試過思思嘅評價
整容樣,石頭波,一仔服務
完!

升級  19.8%

五星級會員

大淫賊 發表於 2024-3-12 08:11
整容樣,石頭 ...

謝謝淫賊兄。

升級  1.48%

四星級會員

整容樣,石頭 ...

功德無量

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  42.83%

三星會員

會唔會係唔係E春過黎嘅小xx

7萬

客戶代理會員

整容樣,石頭 ...

哥哥,思思新做,服務有待進步,新手不可能有熟手技工嘅招呼,望諒解。
思思樣靚,絕不是那種整容樣!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  48.52%

二星會員

思思都幾難book

升級  33.33%

一星會員

blueq 發表於 2024-3-13 14:00
會唔會係唔係E春過黎嘅小xx

小字輩好多喎
丹丹,星星,櫻桃,婷婷,琪琪,玲瓏,糖寶