winning11

查看: 3724|回復: 9

[三 川] 首發:[battlestar報告]【三川】鄰家少婦·寶兒

升級  17.78%

二星會員

首發:[battlestar報告]【三川】鄰家少婦·寶兒
http://sn11.cc/thread-2243501-1-2.html

下午四五點早收工,打算去三川找天娜再聚一下,點知佢休息。甘鐘房就介紹寶兒我試下。

等左5分鐘左右佢入來,第一次見佢,外型係似隔離屋個少婦,只係拖住個幾歲大既細佬去返學嗰啲,年紀應該35以下,個樣都靚,160高左右,34C少少墮,冇腩,patpat有肉但唔肥,對腳都苗條。睇落有點cool同斯斯文文。吹左兩句水,就已經破冰。

之後入去過水,因為佢對波都大,主動波動好正,我好似中左波動拳甘,暈晒。再來水中簫,連袋底都照顧到。再送多大車,車到唔想出去。

出去乾身後,我例俾走毒,平躺上床。佢就上來又請我食波餅,飽到差D唔使食晚餐。食完波後又主動車,仲要系大開對脚坐系身上,一路車,一路磨,真係未吹先硬。車左幾分鐘,佢終於放開我嗰口,但又攻擊我lin頭,我就唔蝕,揸佢個波。佢錫左一陣,再來就到食肠仔。我想69但被婉拒,佢話佢妹妹啱好番無耐,下次先。

之後吹左幾分鐘,我頂唔順,叫佢上套,女上。一插入去,發覺有啲困難,好窄。我好似吊緊隔離屋個少婦咁,佢嘅反應就似佢老公餵佢唔飽,下下坐到底,好似想成支吞左個一樣,我有啲比人強姦既感覺。如是者俾佢姦左一陣,我要求換狗仔式,佢就好似未食飽有點唔想。我以為換左狗仔式之後可以羅返個主動權,點知我錯啦。佢下下向後,patpat撞到我盆骨,直情次次都要插到入晒,先至肯放過我。今日學到野啦,原來狗仔式,女都可以主導。就係咁一2分鐘我都頂唔順,再叫佢瞓低正面來男上。我終於到囉反而主動權,做番一個客人應該做嘅野,就係點插我話事。正面插左幾10下,我就高舉佢隻腳上我膊頭,令到佢身體有少少高舉,終於到我強姦佢。但係佢個樣就一啲都唔似比人姦,叫床叫到語無倫次。就係哩個動作,我爆左。

同呢條女做,我覺得真係好似同屋企隔離啲少婦一樣,滿足到日本片D情節。

註:battlestar報告-三川/怡春/雲來/浪漫
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  61.11%

二星會員

係咪春秋果個寶兒?

升級  17.78%

二星會員

未能確定

等待驗證會員

鄰家少婦 Feel

Great !!!

升級  17.78%

二星會員

圭投銘趕 發表於 2024-3-11 11:55
大開對脚坐系身上,一路車,一路磨,咁咪好易入咗?

佢地唔俾入會自己就位的

升級  1.11%

二星會員

battlestar 發表於 2024-3-11 13:14
佢地唔俾入會自己就位的

如果在女上位磨前,她落特别多油在棍身上,另外小腿跪放在男大腿上,通常好戲在後頭!

升級  60%

一星會員

Sunyj23 發表於 2024-3-10 23:19
係咪春秋果個寶兒?

佢個個都話白紙下海,一係就文員一係就其他,你點會知

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  50%

一星會員

並非春秋果位寶兒