winning11

查看: 4585|回復: 19

[金 鑽] [BigDragon]【金鑽】GFF·27號

升級  2.33%

三星會員

[BigDragon]【金鑽】GFF·27號
http://sn11.cc/thread-2243344-1-2.html

[*27號] 2024新女 全新入行 90後斯文怕醜後生靚女, 又一紅牌之選, 第一天開工反饋極好 嬌小玲瓏, 身材均勻, 應大的地方大, 白滑C級靚真波, 保證隧道超緊窄, 性格溫柔好笑容, 肯學肯做, 歡迎調教

第一次黎金鑽. 準時到達, 囡囡亦都準時. 唔錯. 但樓層太大煙味, 都明白好多場多多少少都會有D, 但我去當日, 我個人就唔太接受到. 囡囡入房, 正常順眼, 抽下水, 無乜反應, 亦無摷返小弟轉頭, 想車下先, 囡囡迴避, 無乜前戲, 咁就各自解甲入浴, 這程正常, 水簫 BM 磨股, 真係BB級招呼..

乾身上床, 再車下先, 頭碰車, 但無避, 兩點開始, 好快就落左去吹簫, 唔夠一分鐘, 自動轉 69, 邊舔豆邊指插. 舔到佢超 hyper, 真係好潮左幾次, 佢真係忍唔住, 想夾硬幫我上套, 佢真係好想要, 從反應同語氣上聽得出. 叫佢磨下先, 唔識磨, 睇報告話會磨頭, 我就無份啦, 下下都縮.

之後又係用我既絕技, 插下奶下, 不同姿勢, 佢非常享受, 最後佢係不停笑住講太舒服太正, 未起身就叫我下一次都一定要搵佢咁話. 由於唔算係我杯茶, 所以都唔長遍大論.

相頭 : 7.0/10 (初來, 有點土味)
波路 : 34 B-C , 身材算 OK
6 9    : 自動轉
車牌 : 碰碰, 唔伸利
服務 : BB 級
周感 : 的而且確 少少偏窄

總結 : BB 招呼, 磨頭就無啦, 我覺得我奶到佢咁 hyper 都無, 大部分人都唔容易有, 所以我想入魔都入唔到. 真反應, 水唔多, 但你認真做, 佢會比到 GFF, 但要服務 或死鴨式等享受, 應該唔太合適. 要幼 GFF ,可以一試.

評分 : 7.0/10

註:BigDragon-金鑽/春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/太子/怡春/金田/多港
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

等待驗證會員

想無煙味留屋企好了唔晒出去蒲哈

升級  16.83%

三星會員

另一個post 又話磨野高手

等待驗證會員

好彩有啲真實報告睇完之前嗰個都想試,佢收早約唔到,20號幾好可以試下,之前188報告點解會消失咗

升級  2.33%

三星會員

fkus 發表於 2024-3-6 22:54
想無煙味留屋企好了唔晒出去蒲哈

兄弟出手了

真係好對唔住, 請願諒小弟, 只係個人接受唔到, 雖然小弟都食左幾十年煙.
現代管理, 客人自動送上門比意見係好事, 好多大企業畀錢去做調查研究, 為既就係取得客戶真實意見. 然後作出改善, 為的是長遠發展.
小小真實意見咁都接受唔到, 唯有請求原諒小弟.   

小弟依然仲想去試埋 26, 28, 29

升級  2.33%

三星會員

cwj1234 發表於 2024-3-7 08:08
好彩有啲真實報告睇完之前嗰個都想試,佢收早約唔到,20號幾好可以試下,之前188報告點解會消失咗 ...

他人報告又未必假或吹大既, 只能說 人有我無
但自問身形外貌大小技巧經驗各樣, 我自信覺得我無既, 應該大部份人都無

升級  2.33%

三星會員

ericbady 發表於 2024-3-7 07:33
另一個post 又話磨野高手

師兄唔係講小弟嘛 ?

小弟文中講述有關磨棍既描述係咁既:
"叫佢磨下先, 唔識磨, 睇報告話會磨頭, 我就無份啦, 下下都縮."

等待驗證會員

樣子真係好娘,服務BB級,但係周感偏窄係真

升級  16.83%

三星會員

BigDragon 發表於 2024-3-7 08:37
師兄唔係講小弟嘛 ?

小弟文中講述有關磨棍既描述係咁既:

當然唔係講樓主你啦:D

等待驗證會員

睇完大D見個報告即刻想試,但睇完其他C兄回復可慳番,Big兄28/29真心正一定要試下,可惜28暫時唔返,唔知幾時先可再見

升級  19.8%

五星級會員

BigDragon 發表於 2024-3-7 08:35
他人報告又未必假或吹大既, 只能說 人有我無
但自問身形外貌大小技巧經驗各樣, 我自信覺得我無既, 應該 ...

大龍兄,我的報告中,叫囡囡女上送波順便磨棍,(我一邊啜波,一邊向上un用JJ磨向鮑魚),出奇地囡囡好配合我用鮑魚貼住我JJ係咁。我括號中向上un係我做主動用J磨囡囡先,佢再配合我一齊互磨。我估計,大龍師兄可能叫囡囡磨棍係囡囡做主導,所以就磨唔到棍頭。

升級  0.04%

1萬

金卡會員

多謝支持
【 金 鑽 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 鑽 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 鑽 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】新人報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2781 0291
預約熱線:手機: 9799 8739

升級  2.33%

三星會員

潘頓 發表於 2024-3-7 14:21
想車囡囡竟然避,邊忽似gff?

師兄又講得啱,一開始入房我即搏車,佢避。到上床後,整得佢舒服,就無避喇,但唔伸脷,個感覺有啲似幼齒,唔識伸利車,但感受到佢係享受。前題係要搞得佢舒服。

升級  2.33%

三星會員

大S36D 發表於 2024-3-7 12:49
大龍兄,我的報告中,叫囡囡女上送波順便磨棍,(我一邊啜波,一邊向上un用JJ磨向鮑魚),出奇地囡囡好配合 ...

小弟跟足師兄,小弟不斷向上頂,佢好驚我磨入,不斷縮。真係你有我無。

升級  19.8%

五星級會員

BigDragon 發表於 2024-3-7 21:34
小弟跟足師兄,小弟不斷向上頂,佢好驚我磨入,不斷縮。真係你有我無。 ...

明白!祝大龍兄下次食得更好

等待驗證會員

係呀500強之類工作空間接待老正哈哈哈
調查黃賭毒夜場KTV玩女蒲精EDM介女玩女之類咩作全改善咩哈哈哈

升級  48.52%

二星會員

cwj1234 發表於 2024-3-7 12:06
睇完大D見個報告即刻想試,但睇完其他C兄回復可慳番,Big兄28/29真心正一定要試下,可惜28暫時唔返,唔知幾 ...

師兄,28今日有返工了

升級  48.52%

二星會員

BigDragon 發表於 2024-3-7 21:34
小弟跟足師兄,小弟不斷向上頂,佢好驚我磨入,不斷縮。真係你有我無。 ...

師兄,我喺浴室裡面玩到指插捽妹妹,乃妹妹時佢high到震

升級  3.7%

二星會員

成個場得返80係玩得下 車住屌