winning11

查看: 896|回復: 3

[鴻 星] [賽約翰報告]【鴻星】多水多汁·嘉嘉_782號

升級  64.58%

三星會員

人物係佐敦鴻星的782號嘉嘉
前幾日嘅出動,今日先見人,月頭係多嘢做啲
但難得2月29日四年一劑,有朝聽網台貴花田王耀祖曾志豪的網台節目
貴花田原來係2月29日結婚,而Mr樂隊主音布志綸都係2月29日出世
咁即係慳水慳力喎,四年先慶祝一次
二月底多出那天,有師兄都有講過,係紀念日陳慧琳同Dry的合唱歌
黃偉文填詞,有日又睇話如果當年黃偉文唔填詞繼續喺商台做DJ,客串下做演員
成個香港樂壇會變成點?簡直不敢想象,林夕當然仍然交功課,林振強可能都係03年離開,就算有新人其他填詞人,我估都未必去到黃偉文呢個高度囉

講番呢條女我2月29日呢個特別日子揼嘅女,係鴻星782號嘉嘉
黃偉文填詞好有高度,呢位鴻星782號嘉嘉就唔夠高囉
唔係話佢招呼唔掂樣唔掂身材唔掂,係講佢身高啫

嘉嘉相對嬌滴滴啲,樣貌典型嗰種艷淫邪姣婦類,小三類,情婦類,雖然係白衫白裙,似OL,佢著黑絲的話會似私人女秘書嗰種,隨時拉入經理房開波揼完鬆咗就做招呼,動手掃身bm互磨,佢用對大咪咪磨我身,我就用劍回贈,天氣暖但都要取暖,洗底做清潔,再回身食我提子,我都有食佢提子,再食鮑,實在忍唔住囉,本來都相對少食骨妹鮑鮑,呢次終於對進嘉嘉係忍唔住,而佢演唱都係好有功夫,節奏幾好有快有慢有深有淺,唇感齒感舌感都舒服爽,先嚟女上騎功有紋有路,唔心急唔趕功夫唔趕時間唔公式化,有烏低身向前有仰後有un有磨,叫聲漸響,唔造作,面部表情都漸漸肉緊,轉玩狗仔再轉番我上邊做個埋尾工序,成功派貨,舒服爽晒,呢幾日天氣潮濕,但都唔夠呢位782號嘉嘉咁多水潮濕囉佢妹妹呀!

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  23.92%

三星會員

想請問連埋開大係幾錢?

升級  64.58%

三星會員

brianpiu 發表於 2024-3-9 02:36
想請問連埋開大係幾錢?

$899