winning11

查看: 939|回復: 3

[金濤閣] [happy2000]【金濤閣】服務稱心滿意·66號

升級  17.12%

四星級會員

最近睇番啲片,有人去一樓一特意拍啲女
然後唔整啲格仔即係馬賽克,仲要偷拍由入閘到過程都偷拍
結果即使係玩家都鬧爆呢條友,都唔知佢為乜
又唔係專業拍片佢到底想呃瀏覽量定乜
結果係搞到條女唔敢喺呢個地方做
要轉去其他地方做,試諗下如果俾佢老公屋企人見到條片
人哋真係一時諗唔開就大件事,玩還玩
呢啲事可大可少,所以我哋揼骨一入房都係放低電話
我哋都係求開心,唔係要將人哋公諸個樣俾人睇
就咁喺呢個論壇開心share下佢冧巴講下佢外型樣招呼過程就算
即使我知佢全名有埋佢電話都肯定唔公佈出嚟啦
嗰啲偷拍片嘅人即使係男人係玩家都爭唔落

我就放低電話先玩先揼,鬧完,純綷路見不平

講番啲好嘢就係女啦,係呢件金濤閣66號
我都抄咗佢牌,不過唔會咁樣公開講啦
要約佢話咁易,打去公司約就ok,之後各師兄可以自己攞佢電話
66號樣子ok要160-162cm左右高,吹吹水摸摸腰攬攬就上豬肉枱同我揼骨
佢把聲都幾嗲又多話題,而且係都幾揼得
身材都幾Fit,皮膚滑真波,熱完身揼完骨踩完背66號就用指甲攻我全身,大髀旦旦C眼簡直爽到爆,然後有波地推進,再演出唱功,慢慢由底到中間再上高頂端位打圈打轉,然後係慢慢半支半支慢慢吞肚,我摸摸妹妹閨房外圍已經好似春天天氣潮濕微暖,再玩下髀磨妹妹邊磨,啲毛毛簡直令我爽上加爽,終於上馬,微郁漸漸加速,左右轉上下打樁,但又唔係盲中中亂鋤喎,係騎藝高手,我試探下佢獲取到中車牌,之就到我發號施令,就係咁樣又完成一次美滿旅程,可mark低呢個老冧,都攞埋電話號碼,下次等佢報出去有人mark佢,喺姊妹面前都威啲囉,報告完畢

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及移除外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享

升級  46.67%

一星會員

謝謝分享的經驗。