winning11

查看: 1488|回復: 3

[Benchan1211] 大阪·2次泡泡浴CA體驗 (新人帖)

升級  53.33%

一星會員

大阪(泡泡浴CA)2次體驗1次開大

CA係網上好多報告 8月去大阪有時間就去體驗下 第一次去 下午5點幾 入到去 店員會同我講日文 見我唔識比反應就知道我係遊客 然後拎另1個餐牌出黎 揀左60分鐘 2萬yen 然後強調no sex!

畀錢之後就揀女 揀完女就比張號碼牌我去梳化等 等左5分鐘到 聽到號碼就會有工作人員帶去口 女仔就會係等我上房 期間都會問我邊度黎 玩幾多日 我話香港黎 佢話好多香港遊客
入到房 斟杯烏龍茶比我飲 然後除衫
女仔長髮及肩 c奶真波 165高 樣貌正常 有笑容 廿中至30
幫我摺埋衫 佢就去浴室準備
我先坐係張凹型櫈仔上面 佢幫我清潔 用手 波 身體磨我 然後洗背 洗車底
洗好沖乾淨 然後叫我浸浴缸 順便擦牙
佢搞掂就落埋浴缸 用佢對腳頂起我幫我吹 吹功幾好無齒感
吹左一陣 佢起身去清潔張氣墊 然後倒大量 nuru液 再扶我慢慢趴落去 然後佢再趴上嚟瀨啜 有耳仔頸背腰到patpat 腳連腳趾都啜埋 感覺好爽  有d位敏感位比佢瀨到有反應到震 跟住佢就繼續磨黎磨去 咁上下就轉身 用大脾磨j 長腿腳交 然後坐上嚟 素股 係咁un 真係好似女上入咗咁 我就揸佢波 用拉佢落黎大車 un左一陣就爆 爆完再沖涼 著衫 傾下計就送我走。
呢次體驗好滿意

第2晚飯後 心思思又再去 夜晚9點到去到 一樣揀60分鐘plan 今次揀左個女仔 金色短髮 160高 b波 好鍾意笑 似copy嗰種 估計20頭 前面服務 大同小異 到氣墊床 佢素股無第1日嗰個咁勁 要+少少手打先出到 我一手揸波 1手摸佢下面先夠感覺出野出完之後 我望住佢笑 佢趴係我度 我另一隻手繼續摸佢下面 佢問我 do u want sex? 然後用手指係我心口寫20000 我諗左3秒 ok 然後佢去攞套 跟手幫我吹返硬  因為佢同我成身都係nuru液佢去攞毛巾鋪喺氣墊上面我訓上去 然後佢女上 女上到佢攰 示意我黎 但係氣墊+nuru液上面我都企唔穩點屌呀 佢就拉我去張床度 鋪多幾條毛巾索nuru液 跟手拉我埋去 傳教士+大車 屌左陣轉狗仔 大大力砌佢 佢好有反應 好似睇緊av咁 屌多陣就出野 攬左陣沖涼 然後畀錢佢 呢2萬佢淨袋 佢都開心 斟杯烏龍茶比我飲 然後送我去搭
去happy真係要帶多d錢係身 以備不時之需

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

多謝分享

升級  33.33%

一星會員

唔止要帶多個錢係身,係要帶好多先得XD