winning11

查看: 17152|回復: 34

[春 秋] bg貼圖:【春秋】明艷照人真馬王·安兒 (有圖)

1萬

18萬

管理員

春秋 安兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

bg貼圖:【春秋】明艷照人真馬王·安兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2242390-1-1.html
註:安兒 通常返 09:00-19:00 / 170cm

有圖有真相

有圖有真相

精選評語~安兒

安兒~身高170cm.高挑高貴.Model身材.相頭絕對靚女.口爆.深喉.招呼有驚喜.(熱賣中)歡迎賓客預約指導*

[chanderek報告]:四目交投,高妹白淨過LaLa,近睇面部皮膚好滑淡妝,笑得好開心,開心果,猛咁望住我,應該有170,因為我高佢半個頭,波不大但配合身材剛好,是否中超不肯定,如果中超應該做大啲卦,態度極佳全程仲開心過我,過水從後洗J,我亦反手攬佢再轉頭車佢,非常配合,水簫係慢慢啜,出去背面先,錫背再轉頭再車,正好好咀,跟住慢慢落去毒龍,又啜又用脷頂入去,幾深下,我以為佢唔提供的,轉正面吹慢慢啜,幾識吹舒服,蛋蛋,大肶,比佢啜到濕晒,我話會不會比你啜爆,佢話唔想我咁快爆,要享受到尾,之後食鮑,之後先埋牙,佢都好想做抱我patpat插入啲,全程坦克大車插到出為止,好咀,响鐘冲身仲要一路車到佢穿衣到離房goodbye 咀,出房7點,冇偷鐘吖。
外觀:佢話佢全公司最高,白雪雪又滑,靚樣,好似年輕過LaLa,笑容好甜,身形比例和LaLa各有千秋。
服務:吹簫啜得舒服,問我點樣可以令我再舒服啲,簫技術不及LaLa,但有毒龍幾深,車不停,但可能因人而 異,因為有人話佢只發小車同淺毒龍。
做愛: 投入度比LaLa高,好想做,LaLa通常可吹爆著衫走人,但LaLa個鮑極窄,收音強勁,就算頂到唔爆插入  好快爆,安兒就冇咁窄,正正常常,只係LaLa收音功力高。返食係會,因為大家有交流,咀到唔捨得走。

[Jim838報告]:見到報告話安兒係新馬王,但係又唔會長Full,一於約安兒試下!
準時到達,等左5分鐘就見到安兒,第一眼望埋去,好好笑容,著埋高踭鞋仲高過小弟,各自解甲,身材果然係Fit,走肥無腩,無公仔,皮膚夠白夠滑,中超波但面果層都軟既,唔係全石頭。
入沖涼房前會細心熄左冷氣先,怕沖完涼出去凍親小弟,搽完梘就即刻洗J,正面一邊洗一邊錫Lin,之後轉身洗背面,就從後跨下伸洗繼續洗J同屁眼,一邊洗又會一邊呻吟(諗起伊家打字都硬左),成個沖涼過程好正,之後水蕭做足,好識用條脷打轉,舒服左一輪就出去抹身上床。
今次飛背,正面錫Lin,錫肚,條脷好多水夠濕,又痕又舒服,之後再錫落啲我諗做自己飛左背就應該佢會走毒龍啦,點知佢主動提起我雙腳做毒龍,之前係試得一個囡囡會主動咁做,一路由屁眼錫番上去袋底,到棍,全程都好舒服,吹蕭又有深喉,又會久唔久望住你,好淫好爽。
之後上套先係女上,轉坐,男上,我主導慢插,正面插左10分鐘,最後口換番女上完事。 做愛過程100分,下次會試埋口爆! 必定番食!

[oldman28報告]:今次是第三次搵安兒,一入來依然明艷照人,互相解甲,已經急不及待抽水,食佢lin,捽佢鮑魚,佢又玩我袋袋,玩咗两玩,硬住入去冲凉。冲凉時,安兒從后幫我上枧液撚棍捽袋,一股爽氣冲上腦,細佬硬到非常。再來水簫,真係一柱擎天地出去乾身。
先做背,安兒舌頭游走背部,再在两邊股肉打轉,癢住爽。再擘開两邊股鑽入去,即時为之一振。
轉身做前面,安兒曲着我雙腿,舌頭在我會陰及袋袋之間游走,一時䑛棍,一時䑛會陰,一時吮荔枝,超爽。最頂瘾係,佢久唔久仲會用情深嘅眼神望住你。好似同自己情人做緊。
佢搞到咁上下,互相轉位。安兒漱漱口,開始turbo大車模式、食lin、䑛鮑樣樣有齊。

註:Superadmin-春秋/美妙/雲來/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/金田/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

1萬

18萬

管理員

http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

我覺得比LaLa更好玩,尤其是邊吹邊有眼神接觸。

升級  33.33%

一星會員

有性趣試

升級  43.33%

一星會員

留名lm

升級  43.33%

一星會員

有冇得射兩次

等待驗證會員

明艷照人真馬王

非常之好!

升級  33.33%

一星會員

好好冇介紹錯!
好難唔落咁多ky一日 小嘅十個八個 紅隨時廿個 唔係妹妹就大鑊了!
同邊度有咁多真水啦 除非你做第一二個又吊得!

升級  50%

一星會員

寫到咁好, 未試過……搵日要去會一會

升級  33.33%

一星會員

James009 發表於 2024-2-13 16:23
我覺得比LaLa更好玩,尤其是邊吹邊有眼神接觸。

唔只吹緊果時,係全程都4目交接,全程都坦克車直至完事,飽晒,望住佢個樣真係與別不同,可惜有點美中不足

升級  33.33%

一星會員

想問BG貼圖是否都是封面女郎?

1萬

18萬

管理員

520A 發表於 2024-2-21 07:25
想問BG貼圖是否都是封面女郎?

唔係,唔一定

升級  43.33%

一星會員

浪漫公子 發表於 2024-2-19 23:51
唔只吹緊果時,係全程都4目交接,全程都坦克車直至完事,飽晒,望住佢個樣真係與別不同,可惜有點美中不 ...

邊方面美中不足,可以分享一下嗎!

升級  50%

一星會員

James009 發表於 2024-2-21 11:42
邊方面美中不足,可以分享一下嗎!

我就話係中超,唔知浪漫兄係咪咁覺得

等待驗證會員

安兒真係超

升級  17.72%

四星級會員

係中超,小小硬

等待驗證會員

試過:中超:好身材:夠服務:又靚女: 希望保持這麼好的服務

升級  51.11%

二星會員

睇完報告,真係好想試

升級  33.33%

一星會員

大哥明 發表於 2024-2-21 11:55
我就話係中超,唔知浪漫兄係咪咁覺得

這個當然不是,自己返食開既基本上都是 中超之花,美中不足是指主菜方面

升級  50%

一星會員

浪漫公子 發表於 2024-2-29 18:42
這個當然不是,自己返食開既基本上都是 中超之花,美中不足是指主菜方面 ...

可以講黎了解下嗎?