winning11

查看: 1042|回復: 3

[新都會] [奇雲驚緊報告]【新都會】溫婉型陀地·77號

升級  94.25%

三星會員

唔同年代了,以前呢幢大廈六樓金至尊到至尊分兩part,啲女係幾正嘅,仲要係9成係正宗陀地,不過好多都係有公主癌港女味,擺款,有煙味,做嘢唔足,快閃,高竇,唔係話跌錢或者俾錢買難受,但真係玩得唔夠放,啲女係持住自己靚女後生係陀地就爭啲啲咁
而家啲陀地妹比上一代係做嘢足好多,咁又講下題外話,就係公司請啲廿歲新人返嚟,男又好女又好,讀完大學好,去完海外讀書返嚟好,飲大兩杯第二朝射波電話係熄咗嚟瞓屎的,鬧佢哋兩句就簡單手機訊息回覆話返唔到工,甚至係直接喺手機傳短訊嚟話唔做了,呢啲後生仔後生女對住佢哋真係慘過湊自己細路,回想返自己廿年前廿歲嗰陣,都唔會射波,最多遲到,飲大咗瞓晏咗都會立即沖涼洗頭,電話講聲搵任何藉口都好,最多都係遲粒零兩粒鐘先返到公司,做嘢係有番啲責任心的
咁揼骨又唔同,以前六樓啲陀地妹得個殼做嘢一般,但又唔影響我對陀地妹信心,呢件新都會77號係正評多,大家都係陀地妹,佢做嘢就足好多,外型就正常一個後生香港本地女仔囉,甜甜靚靚有笑容態度,唔會串串貢擺款,可能佢77號都知道而家搵食難,骨妹呢行又競爭大,所以都唔會係上一代嗰班陀地咁,個人覺得佢都係斯文溫婉乖乖女聽教聽話型,而且佢多一個身份,就係可以直落,佢都係識揼,浸過下鹹水咁,位準夠力無揸流灘
招呼都做嘢足,溫柔呵護細心巧妙手勢同我rpp,渾身都係佢手指同指甲帶嚟嘅快感,好快就由冬眠狀態變成烔烔有神孔武有力充晒血硬晒軚咁,我都控制唔到架,哈哈,陀地妹佢都算呢方面高手,有捽碟有錫佢lin有中淺型車,佢都有回禮錫lin演奏,記得係以前六樓金至尊/至尊啲女係無得捽碟,無車牌考,呢件77號就樣樣都有最後就自動波同我嚟個女上,自動趴落嚟又有,自己仰後身體又有,呢個位又深啲喎入得,再自轉背身對住我又有,到咁上下我就乘勢推低佢變狗仔,俾佢騎咁耐啪到我大髀都紅晒,咁落力我自然要服侍番佢對佢好啲啦推衝撞一輪,再將佢好以煎牛扒咁返轉佢,再次面對面,再錫佢lin錫佢嘴,玩咗咁耐呢個時候我都已經無乜貨賣,終於就出咗貨,最後一滴都出晒,車住出貨係可其咁爽,年尾流流遇到呢啲陀地妹咁好服侍,俾家用時醒多佢兩舊水,一年一次無乜所謂,最緊要係我玩得開心,條女有招呼係有好報

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

謝謝分享

升級  33.33%

一星會員

感謝謝謝分享