winning11

查看: 988|回復: 3

[金濤閣] [我的最愛Yumiko]【金濤閣】OL味兔年埋靚齋·27號

升級  0.56%

四星級會員

嚟到兔年最後一擊,埋個靚齋,
本來係今日年廿八出動,對上三四年疫情印象記憶中
係有好似兩年係因為娛樂場所要關閉,
所以無得年廿八出去洗邋遢,無得出去沖涼揼骨
唔怪得都有啲運滯啦,上年有得去年廿八洗邋遢果然有番啲運仔
馬仔波仔都有錢贏
今日就要陪老婆細路仔買嘢喎,要揸車
夜晚又要屋企人食飯,出去擺幾圍嗰啲,外母大人農曆生日加團年
結果就擒日走番轉旺角揼個骨,咁就結咗個尾囉
去咗金濤閣,有心水目標係,27號
經過主任糖糖兄介紹幾次,終於係年廿七同27初次交手
又會咁啱都係27嘅,仲要今日而家出緊呢個報告係2月7日喎

佢係習齊咗相頭組、身材組、服務組

樣貌:斯文清到水一樣,奶一樣OL款,叫佢南佢唔敢北嗰種,乖乖秘書聽教聽話型,話佢係OL都係似到足,樣正,見到呢啲女就即硬,唔係去到大球場見唔到美斯落場嗰種要回水跌錢,只可以講係官方糖糖兄係無介紹錯

所以係稱為相頭組,身材組都稱得上,有長腿有中上波,真波腿幼長,走肥腩,30未到歲數目測,後生一族自然皮膚滑啲,波好手感淺色長堤,美感口感手感都足

揼骨當然唔曳,手到疲除,腳踩企理,推油爽正

長時間慢慢做手掃動作,範圍大,好手勢每吋位都照顧周到,有錫背,有長堤中上波擦背,接住就係佢叫我膝頭托高,我變成狗仔姿勢,27號就由中間捐入嚟玩輕獨龍洗車底同演唱,即係我好耐未試過嘅狗仔消,好正喎轉番做正面,見佢對燈閃到好正,大燈籠,有淺車,再做正面的演唱,我呢下就偏向溫柔咁揸揸呢對大燈籠,再探入妹妹閨房,唔粗暴對佢,但已經滲晒水,當我稍稍用啲力,水頭充足了,細佬被探險了,即係女上啦,一入去就Feel到好窄,果然係天然腰力強加識玩收音機,睇住佢喺我上邊上上下下咁騎,再見佢自磨自轉,真係好似要吸乾我最後一滴臨過年啱啱好吖要清倉一樣,乖乖清清的OL look的女仔原來都係大食妹痴女系列,前奏玩得咁激果然有助我細佬快出嘢,都係及時停一停先,換位拎出嚟抖抖再摷下佢妹妹等我細佬回回氣,又俾佢享受下,再入過,先嚟後邊狗仔後推,再嚟床邊半邊入,再上番去正常男上車住出貨,今次真係俾呢位27號清晒我倉,我Feel到呢個冷震打得好長好爽,心跳都加速咗,貨就派好多,汗都流唔少

搵呢個bg做兔年埋齋,有個完美結局啦

祝大家繼續骨運連連,年年行大運行骨運,身體健康財源廣進
今晚年廿八天氣變凍,各位師兄都要著多件衫,明年,即係過幾日龍年再見

吃虧是福,難得糊塗。

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

糖糖無介紹呢件27俾我

升級  0.56%

四星級會員

咁佢介紹邊個你玩...做咗邊個呢
吃虧是福,難得糊塗。