winning11

查看: 4529|回復: 7

[翡 翠] 首發:[大S36D報告]【翡翠】真正白紙新囡·29號

升級  19.8%

五星級會員

首發:[大S36D報告]【翡翠】真正白紙新囡·29號
http://sn11.cc/thread-2241897-1-2.html

官方評語:
«*29號»* new【新女2024】全新入行.清純美女.吸手波.指壓罕見.千祈唔好錯過.歡迎預約。

翡翠近期入咗好多新囡,而眾多新囡中29係好特別既一個,佢特別既地方係佢從未做過指壓亦從未接觸過黄色行業,真真正正白纸一張,非常新鮮。入房前鐘房提示我29係新做妹妹仔,好生手,我話:我最鍾意就係生手,生手啱晒我。

囡囡敲門入嚟,斯文後生女,一頭長黑曲髮,相頭清純順眼,無半點撈味,指壓來講已屬小有。打個招呼後就解甲入浴室冲涼,較好水雙手渣好皂液我就摸下佢對波,然後好輕柔摸下佢隻鮑,又攬下佢,囡囡無坑拒比我溫柔地抽水,冲完涼就出去乾身,上床後,囡囡唔係女上同我錫lin,而係跪响我則邊同我吹,吹左一陣我就叫囡囡過來,佢略帶慌張咁問,過來做咩,(感覺佢未習慣,對客人有小小芥蒂),我話你過來啦!同我锡下lin lin啦!佢就好乖咁過來同我錫lin,佢錫完我就到我男上錫返佢,我一边啜一边揸佢波,見佢好似心不在焉冇咩反應,我於是捉住佢髮尾掃下佢粒提子,掃左幾下佢好大反應咁左令右令話好痕好酸,我笑佢啜你冇反應,原來要用頭髮掃你先有反應既,佢笑左一笑,見佢開心返,想佢享受D,於是問佢我可以親你下面嗎?但就比佢拒絕左,於是就上套準備埋牙。(男上初入時頭幾下,周感不但非常緊窄,而且仲有被夾出既感覺,插順左後,周感仍窄,但被夾出的感覺就消失左)。上套男上初入二,三下囡囡有咬牙切齒既表情外,之後時間都係响度擘大眼諗緊野咁,我問佢有咩心事,佢就話無事,見佢無野,我就繼續。抽插左一陣,見佢慢慢咁閉上眼晴,呼吸有小小急速,佢好想叫但又叫唔出聲,我知道佢已經進入狀態,於是我提升抽插速度係咁插佢,可能抽插得太快,令佢有興奮反應,佢開始眉頭緊皺,將身體不断烏前,感覺佢好似好難受,我細問一句是否整痛你,佢皺住眉頭話好舒服,聽完佢話舒服,令我更加興奮,於是再提升速度power fuck佢,抽插左幾十下後就爆發左。

囡囡:29
年齡:目測二中至尾
樣貌:7.2/10小小包包面,黑長曲髮順眼靚女
身材:約5呎5寸高,中等身體型,約35大B-C淺色中暈中提,皮膚算白滑
車牌:考唔到
感覺:小弟試過咁多新囡中,29的的確確比到我完全白纸一樣既感覺。你問我咁即係好唔好?又可以咁講,睇下你點睇啦!我既角度,好既:通常架生比新淨,聽教聽話,比到我新鮮感,唔公式化,真反應,最重要既,除左係新囡小做,容易令佢有高潮,滿足到我佂服感。唔好既:不懂流程,唔識主動服侍客人,技術生手。
優點:後生,靚女,周感窄,身材Fit
缺點:生手
總結:囡囡雖然是生手服務不強,但後生女周感窄身材好已是很好的賣點,適合喜歡,調教新囡的師兄,返食指數80%

後記:翡翠新囡眾多,每個新囡都有佢個人之處,有好多囡都是閃眼雲花,所以有食要快手。調情高手168,名器窄鮑108,電眼狐狸精03,無知少女21,清純美女166,我冇出報告的大波深喉收音機133,我至愛的洋娃娃23,同埋今份報告的主角白纸29。以上囡囡比我好深刻印象,希望翡翠再搵多D新囡,讓師們增添性福。

註:大S36D報告-翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙/雲來/金田/浪漫
Superadmin

升級  60%

一星會員

真係太多,不過來去更快。 呢排就少咗女返

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

等待驗證會員

如果裝修下D房就好

升級  60%

一星會員

cwj1234 發表於 2024-2-1 08:00
如果裝修下D房就好

如果好似新浪咁靚仔就好。
有啲真係好舊。

升級  60%

一星會員

大D兄,唔見有返,佢仲會唔會上工?

升級  19.8%

五星級會員

cwj1234 發表於 2024-2-1 08:00
如果裝修下D房就好

加多二盞燈會好D

升級  19.8%

五星級會員

Wsuperhill 發表於 2024-2-1 22:53
大D兄,唔見有返,佢仲會唔會上工?

呢幾日唔見佢上牌,我都想搵佢返食