winning11

查看: 5290|回復: 5

[金 鑽] [雷蛇報告]【金鑽】真後生少婦·28號 (新人帖)

升級  43.33%

一星會員

[雷蛇報告]【金鑽】真後生少婦·28號 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2241535-1-2.html

自從試過29~發現官方描述同事實都算可靠~決定見到28上牌,就打去約雙鐘~其實我都自覺大膽.因為平時既我唔會見都未見過就約雙鐘~ 只不過早餐價 就算啦 試試去~

準時到步~囡囡好快開房門~ 樣小小似泰妹 著住高跟鞋走入嚟~實際都應該有165 波路起碼有C
後生少婦 絕對冇呃人~ 但除衫後 個人覺得皮膚較黑 同黑提 加有小小肚 ~我個人喜愛瘦身既都尚可接受
沖涼服務 好細仔 每到地方都會灣身幫你洗~重車牌有 波推 BM當然都唔小得~感覺囡囡唔會錫身有求必應
上到床 一摸妹妹已經有真水~拿拿林 上套插佢幾招 再除套吹 完全唔會 詐型~非常靠譜~ 1Q完事後
本應我都打算坐係到休息下算~因為剛收工 有冇第2Q 都無所謂啦~ 但 28主動叫我瞓低同我按摩下
咁手勢當然唔係大埸級數~ 但絕對舒服 再加埋 按頭都識~ 真係差D訓著左~ 可能心情放鬆
細佬 自己慢慢有狀態~馬上 吹幾下 再黎2Q 派貨埋尾~  再睇埋個鍾仲有15MIN~但見28都落晒力~
放囡囡早D出房~等佢休息下~益下其他師兄~ 但到我埋單~ 已經聽到 鐘房叔叔叫佢食小小野,因為一直有客接住做.可能都冇乜機會休息~

總結: 新做 服務當然唔會係頂級 但唔會跌錢 樣似泰妹 但佢話自己係貴州 .身材有波有羅 但腳有小粗有小肚紋~  絕對唔跌錢~  

註:雷蛇報告-金鑽
Superadmin

升級  33.33%

一星會員

有冇車

升級  6.3%

二星會員

試咗波大樣靚, 又聽話又熱情^^

升級  66.67%

一星會員

今時今日,呢種服務真係值得一讚唷!

升級  0.04%

1萬

金卡會員

多謝支持
【 金 鑽 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 金 鑽 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 金 鑽 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】新人報告~*報告·請按這裡
【 金 鑽 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2781 0291
預約熱線:手機: 9799 8739

升級  48.52%