winning11

查看: 5475|回復: 5

[金 鑽] 首發:[lawrence908]【金鑽】新做美艶少婦·28號

升級  43.33%

二星會員

首發:[lawrence908]【金鑽】新做美艶少婦·28號
http://sn11.cc/thread-2241406-1-1.html

上次找29時,房鐘同我講過2天有新女,未做過,叫我有時間來試試,聽到精神為之一振,金鑽又有新女,有時真係不得不佩服金鑽能找到咁多剛下海的新人,玩了幾年指壓,來來去去都係個D女,有D厭,金鑽算系幾積極,11,12,26,28,29我做過的,全部性价比高,金鑽已做了我主埸。

囡囡入到來,好怕醜,但一對巨乳已吸引我了,揸來去系真波,囡囡即時反應,好似同女朋友初做咁 忍不住啜的,反應更大,下體已自然靠近我身,呢D好耐冇試過了,快趣入去冲涼。

囡囡第一次做,當然不熟流程,我亦充當老師教她,雖然新手,但肯學 ,就好似同初戀女朋友在浴室玩,波推,水簫,肶股磨棍都做完,教完後就上床再教。

囡囡波推背,冇獨龍,佢對波大,好正,轉正面教她由上到下,吹功都不錯,見到囡囡鮮包,好想乃下去,但囡囡初做怕,我當然尊重佢,下次先,上套插入,嘩!囡囡反應真實,並不是交行貨的反應,看到她的反應,我越起勁,好快就出了,囡囡抱著我不放,就好似初做女朋友,跟住雙雙冲涼。

補充囡囡身材正,大波,冇腩,好快我又要找佢!

註:lawrence908-金鑽/雲來/翡翠/鳳城/來閣
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  8.89%

二星會員

呢個我都好有興趣 我發覺呢排金轉啲新女全部都幾大波

升級  33.33%

一星會員

26 都大波,服務有待進步

升級  73.33%

一星會員

有冇車牌素股?

升級  0.04%

1萬

金卡會員