winning11

查看: 1115|回復: 4

[麗 晶] [占士大帝23]【麗晶】窈窕嬌俏嬌小型·阿麗_31號

升級  48.83%

三星會員

揼個夜骨,星期六晚,地點係麗晶油麻地,我都有去嗰邊另一邊佐敦道嗰邊廟街夜市夜繽紛,其實呢邊廟街都係一直都有夜市,都係短短地條街,有拖鞋襪火機戒指銀包衫褲色情碟賣啦,仲有牛雜煲仔飯打冷邊爐糖水乜都有得食,最好其他地區都搞多啲呢啲小店,咁經濟就會好啲啩
其實都幾鍾意食呢邊嗰檔廟街牛雜加炸豬大腸,不過都係間中食下好喇,一嚟都諗住揼骨,去麗晶有出前一丁麵食,又可以加餐腸蛋火腿呢啲,再加杯嘢飲就慳番四五六草,不過間中食下牛雜同豬大腸都ok,但又唔可以食得密,始終都係內臟嘢,間中食就無妨嘅,食完就落麗晶,沖個涼焗陣桑拿,飲杯細罐裝嘅凍檸樂,細罐啱啱好,入房前唔飲咁多,再抖陣吹陣水就入房
介紹嚟係31號阿麗,係我鍾意嘅類型,即係嬌小後生型,係專登搵佢,因為平時星期一至五多數都係下畫傍晚揼骨,比較少九點後呢啲時間揼夜骨,咁31號阿麗返夜,所以就特登夜晚出動
人物係麗晶31號阿麗,細粒嬌小走肥窈窕嬌滴滴揼得,長髮順眼,年紀似廿尾三十左右,B波啱佢身形比例解甲發現係竹筍型,吸手,揼得都幾堅,個子嬌小但好夠力,rpp水準高令我好快進入狀態,做body無錫身,我再摸摸當然係真波彈手攬住嚟啜,佢都有趴低個身烏低少少嚟迎合我,咁我就順便輕撥佢頭髮嚟個淺車,大家笑笑口,佢再磨我劍再唱陣歌仔就開開波,無話邊個用力做嘢多啲,輪流喺上邊,邊個唔夠力對方就接力,相當有互動感唔係dead fish,超過癮,埋尾係男上M腳入到最深衝到最勁下出貨,順利放低好多戰利品俾阿麗,俾我感覺係下次夜晚飲大兩杯肯定會諗起呢個阿麗囉,報告完畢!!

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

廟街旺咗,麗晶生意會受惠,近期旺咗,間中亦撞見一些老朋友。

升級  48.83%

三星會員

elsa168 發表於 2024-1-15 19:56

其實廟街嗰個夜繽紛喺佐敦道嗰邊
不過呢邊廟街就一向有平嘢賣有嘢食又有麻雀館又有啲老歌廊

而天氣凍係多人排隊食煲仔飯就真

升級  48.83%

三星會員

elsa168 發表於 2024-1-15 19:56

C兄喺麗晶食過咩好嘢呢