winning11

查看: 1336|回復: 3

[迎 海] [四眼基報告]【迎海】本地女玩得夠激·26號

升級  66%

三星會員

食番個陀地妹先  想食陀地又要揼得
簡單諗法就係去迎海呢間兩part場
起碼呢度9成陀地  個齋姑又一定揼得
兩part場兩個技師有呢度好
今次阿哥仔經理皮蛋介紹嚟26號
相頭企理中長度頭髮去到胸口位  半遮半掩佢一對32B波
有少少OL味道  係斯文型  我估佢聽到粗口都會打冷震嗰種乖乖女look
純正廣東話  非陀北  媾通無難度
後生女  廿中年紀左右  唔高唔矮唔肥
外型好有吸引力  幾醒神囉
頭鐘先係做呢位26號  佢乖乖地幫我放好鎖匙同手機眼鏡
再幫我解甲  佢就叫我瞓低  用少少油同我按頸背
咦  原來佢都按得下喎  其實我都知呢間部分女都可以直落一part過
開始溫柔地rpp  慢慢咁撩慢慢咁掃掃搲搲抓抓打圈
手驗蛋  玩寶劍  手勢好  好快硬  我轉身  佢解甲  露咪咪
玩body  好Q爽  波彈彈  係真波  玩嘴仔  錫全身  再演奏  好歌藝
變女上  開始搖  又打樁  又自轉  變狗仔  係咁推  係咁撞  佢後撞  好配合  好識玩  又多水  亦淺窄
呢啲女真係唔捨得佢走  突然有種想包起佢感覺  可惜係我無錢只能舖舖清
結果佢都清晒我體內多餘的骨火  呢次爆發相當爽囉
抄佢牌啦呢啲女走唔甩  一次有下次

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

師兄,有錢都唔包啦,益下啲街妨

升級  66%

三星會員

simonbrother 發表於 2023-12-15 08:30
師兄,有錢都唔包啦,益下啲街妨

所以都係舖舖清
包女不是我範圍做到囉