winning11

查看: 1373|回復: 3

[新龍觀] [ozawa報告]【新龍觀】菊花環唱齊晒·62號

升級  73.33%

二星會員

做咗新龍觀62號,如常沖身,抹身,著袍,自動波入房,途經雪櫃自己攞嘢飲,唔係無人招呼喎,而係已經熟晒架步,連六間房A-F我都用過晒,夜晚都試過喺度瞓覺添,所以佢哋話62號喺BB房,即係B房啦,咁我就拎埋支力多入房,見到62真人,順眼成熟樣,高高瘦瘦無腩,波就中大型,C波,都幾厚肉地,隔衫都感受到,而且罅罅深,隔衫摸摸,係真波,呃唔到我,送下波餅,唔使報匙啦,我入房都起鐘,呢間都好足鐘,試過我做條女之後無客,仲送多我10分鐘揼埋,搞埋啲手尾咁囉,62外型掂,揼骨都掂,稍後做埋佢招呼就都係掂,三掂,揼就中重力,位準,有踩油背,拗腰lock頸,手指力同腳踩都好夠力,到招呼,陰柔的力嚟搲籮袖掃腳,又掃背,再玩波波漫遊背,舔背,舔腳,舔髀罅,再到獨龍,條脷真係左右轉彎掟彎旋轉式,再喺菊花園打圈,途經蛋蛋,我痕到兀起身添,果然厲害,轉身面對面,錫lin,啜肚,再洗蛋蛋,然後環唱,成個動作一氣呵成,我企起身佢踎低繼續環唱,我示意佢再伏低,我服侍下佢,嚟個深車,我啜佢lin,再捽豆豆,標水咁標,終於都頂唔住了62號攞起戰具,就嚟個女上了,慢慢調較好位置,好好地慢慢地打樁坐蓮,好有節奏地緩緩移動,有淺有深有快有慢,轉個位我已經想噴嘢了,結果真係忍唔住,可能係62號前戲實在太強勁,結果派咗好多貨俾62,佢踹晒氣咁接收晒,食到好嘢囉!

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  66.67%

一星會員

師兄你好!成個服務有多久時間及收費多少呢?我有興趣但從未去過唷!

升級  73.33%

二星會員

FUCKASS 發表於 2023-12-10 21:35
師兄你好!成個服務有多久時間及收費多少呢?我有興趣但從未去過唷!

大約80-85分鐘左右,都算足鐘
$690包晒的