winning11

查看: 1296|回復: 3

[金碧泉] [只愛阿嬌報告]【金碧泉】寶藏級新發現·38號

升級  52%

三星會員

吳浩康走去做地盤..咁又一單勵志新聞
其實都唔少明星轉行啦..吳浩康又無話永久不回娛樂圈
又話夜晚都有教唱歌..
再講而家地盤紮鐵二千幾三千蚊一日..都唔少錢架
我都眼見好多做三行的技工去揼骨啦
個個都大大隻黑黑實但都係斯文
唔係粗聲粗氣..呢個都係平時開工喺地盤形象啫
大家睇到吳浩康張受訪相都係笑笑口
三級男星李中寧一樣轉做保安
學校風雲刀疤霍瑞華受訪話係小巴車長
三級女星鄭艷麗都去過做老麥
都要搵食架有小朋友要養
正如好多人講話吳浩康同門師兄弟張致恆成日被指借錢唔還咩
所以如果見到朋友轉行做骨妹千期唔好用奇怪眼光
笑貧唔笑娼呀呢個世界..況且骨妹都唔係咁差啫
係極受我哋骨迷的尊敬...錫都嚟唔切啦我指車牌車輪
又點會取笑佢哋..最好多啲女出嚟做添啦
多選擇多女揀多女入行肯定係好事
唔知係咪受吳浩康事件啟發..我眼見好多場大家啲報告都話做咗好多新女
我都唔執輸食下新女...雖然就一定唔係頭菜即係頭啖湯
都成個禮拜貨仔了條女..不過遲少少都ok吖
有番啲實戰經驗俾各路師兄指點教導下...可能會唔同啲熟練啲
果然呢條女都幾玩得又揼得...人物係金碧泉38號
呢輪新嚟女仔喎..睇師兄話佢似Mango王秀琳
講番呢套嘢女主角反派叫Sauna盧淑儀
我一直以為係李克勤個老婆原來係同名人都係選美的
當然兩個盧淑儀係唔同樣但重點係劇中名叫Sauna吖嘛
我最鍾意去

講番金碧泉件38係索女長髮大波欠肥膏身形靚皮膚滑淺提深罅後生女
即係樣樣都係中上級數level...呢條女質素係高
又估唔到七舊幾可以食到呢種級數的女
所以我都同意大家所講就係中細場都有驚喜
而且要搵好嘢食就要多爬下大家的報告文草就搵到好嘢食
呢啲女遲幾日食好過無得食係極力推介俾大家
我又唔係同呢條女有染又唔係同佢過人世
梗係推介俾各師兄玩
佢揼係識的..當然未到師父級
rpp啜lin食蛋蛋食飛行動物都係高手
嗰種吸力張力係好cher好唔俾空間時間我抖
包括當然有用C波夾夾我
最後自動騎上嚟女上..換位再嚟過
食得過大家都都做下佢啦..請返嚟再分享下啊

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  63.33%

一星會員

多人入行好呀

升級  52%

三星會員

師兄搵咗佢過招未呢