winning11

查看: 1261|回復: 3

[金碧泉] [不是校花報告]【金碧泉】玩前奏一流·03號

升級  83.92%

四星級會員

有新女唔少得我去,正所謂公司食飯,梗係有大食大,大老闆請食飯埋單架啦,揼骨就係有新女梗係優先考慮,邊走得我哋手指罅架,遲去遲食好過唔食,最重要係條女得吖嘛,人物係金碧泉3號,我都見師兄報告現場聽話有另一條新女38,過幾日會見見佢,做做佢,不過就呢次無緣見到佢真面目,佢喺其中一間房同另一位師兄開心緊,下次輪到我,今次我就先做3號,約好時間,準時到達,入房第一眼相當順眼,廿尾未到三十,都堅係幾好樣又好波路,係嗰種玲瓏浮凸,前面兩對對就挺挺,籮又挺挺,腳就唔肥中長窈窕,夠晒用啦呢啲女,加埋個樣又掂,作為識食之人呢種女啱晒口味,而且都係健談幾好傾,流利廣東話,揼骨細心,新女有進步空間,服侍時間到了,因為已經加鐘,R背R晒全身,最初就全身漫無目的地掃R,埋尾就集中晒三角位前前後後,又估唔到新女佢都拿捏呢part咁正喎,bm有前有後,做完背就做我正面,本身俾佢手指R已經係超級舒服硬Q晒,bm過膠又係爽,再錫下我上上下下,我摸3號全身都好滑溜,嚟個還迴立體聲演唱,雪雪雪啜啜啜嗯嗯嗯係佢叫聲,淺色暈好正,亦都易濕,一撻就著晒,先嚟男上我都忍唔到了,先感受到細妹係窄窄濕濕,對腳大髀滑到不得了,女上騎又騎功唔錯,唧唧聲出晒,3號又真係搖得好急勁,又轉慢玩自轉磨著,埋尾我就將佢返過嚟轉狗仔,將我呢五日既貨一次過逼晒出嚟,佢無嗌到好大聲,似乎係驚太大聲俾隔離房或者經過走廊的其他人包括其他骨妹同其他師兄聽到啩,都幾得意,會返食不過都係想做埋另一新女38先囉,報告完畢,七舊幾抵晒!

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

好好玩

升級  83.92%

四星級會員

咁師兄都快啲去見見佢
再返嚟分享下過程啦