winning11

查看: 7768|回復: 5

[怡春苑] [陳震男報告]【怡春苑】玩波好鑽之選·藍妹

升級  61%

三星會員

[陳震男報告]【怡春苑】玩波好鑽之選·藍妹
http://sn11.cc/thread-2238801-1-2.html

怡春有幾個新女都想試,其中一個係藍妹,見師兄弟啲報告都唔錯,決定親自驗收。

官方介紹︰全新入行,高挑白潔靚女,瘦底,完美身形配38 D豐滿上圍 ,加上雪白皮膚,身材一流

年紀︰三中以上
樣貌︰幾靚女,有化妝,邊做邊諗好似一個人,終於畀我諗到,內文揭曉
身材︰160左右高,標準身形,瘦底只係有個小腩,波堅大兼大的,36D好好揸
服務︰大車、毒龍、69、口爆都有齊

預約前刨下報告,評價唔錯,服務仲幾到家,見今日上牌即約。入到房,個樣好面善,只係一直都諗唔起,到寫報告呢刻終於諗到,係《賭俠》入面同三叔搞嘢嗰個「王晶姐姐」,原來係亞姐王瑋。而藍妹樣貌似之餘,對波都係咁有質素,藍妹仲瘦啲添。

藍妹一副戰鬥格,一入房就互攬揸腸仔,我笑佢猴擒,佢仲揸多兩錢肉緊,又幫我除衫。入到去沖涼,有body有水簫,正常發揮,問係咪有毒龍,佢話有仲即刻幫我洗乾淨個後花園。

上到床,趴低等佢服侍,錫背時雙手撩撩下,好痕。去到花園位置叫我擺出狗仔式,然後撐大開始進行鑽探,與其話鑽,不如話用條脷捽,有力之餘亦有深度,而且沿住股罅到袋底一舌到位,非常正。再配合啜蛋蛋及狗仔簫,功架唔錯。

反個身品下簫,藍妹都瀨盡細佬每寸肌膚,吹奏時又有四目交投,望住個靚女又攬頭又chok上chok落,好享受。然後再試埋個69,眼前係一隻肥鮑,未至粉紅但個形都靚而且多水,囡囡好多毛,食撻時撩到個鼻好痕。

最後上套入洞前,先啜下對波,36D cup數,細暈啡大的,囡囡感覺好餓狼,粒的愈啜愈挺身,所以都唔嘥時間,一嚟就男上抽插,多汁順滑,周感適中,囡囡亦全程投入,邊插邊派大車派。換過好幾個姿勢,個人覺得同藍妹玩鉸剪腳最爽,既可以入得深啲,又可以玩腳揸波,而小弟就係插得太爽,唔捨得抆番出嚟試個口爆,以呢招插到尾派貨收工。

總結︰藍妹服務到家,似足老司機,但囡囡堅持真係新入行,之前做美容,做愛方面都係同男友多,而毒龍鑽、口爆等技能都係呢個月嚟邊做邊學,今次試過毒龍,絕非新手級別,可見囡囡幾肯學肯做,態度正確,期待下次再聚又睇下有咩技能level up。

(報告屬個人主觀感受,純粹分享不喜勿插)

註:陳震男報告-怡春/金帝/春秋/雲來/金田/三川
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  5.83%

三星會員

36d同38d差好遠吓....

升級  46.67%

一星會員

藍莓啤酒大波正。

升級  33.33%

一星會員

大波一定要試下

升級  54.08%

三星會員

振南兄、多謝報告。有冇煙味?