winning11

查看: 1282|回復: 3

[迎 海] [powerone報告]【迎海】按腳女團組合·21號+30號

升級  53.52%

四星級會員

神隱一排,成個月無去迎海,諗番起呢輪都多師兄交手過的21號
就上咗去,聽到的除咗係歡迎光臨呢個字,就係乜生咁耐唔見
其實都係一個月多少少啫,上次我都仲係做MK妹66號
點都好呢次我現身,就係想做21號,都成兩個幾月無見
我呢啲食慣好嘢既骨人都要勤力返啲先得,我又唔怕氣溫降怕凍
骨房例牌有暖風機而且都係20度我估唔使用既
我未至於咁孱啩,都揼咁多年骨都慣冬天揼骨,而且而家都話全球暖化無冬季啦
揼咗先,嚟個30號齋姑,無乜好評因為佢純揼骨重炮無留力
唔會愈揼愈細力,加踩背推油,好堅的骨技
完咗就21號入嚟,咦,好似靚咗又瘦咗喎
應該咁講係笑容多咗,無咗嗰啲怕怕醜醜樣,而且我都係佢舊相好
估計都係佢頭嗰批客人,亦即係恩客啦我都有醒佢幾招
不過佢都係透過實戰,加埋有啲嘢係女性天生的,就係知道自己應該點樣冧客
我都覺得21號係呢方面高手,今次再見佢都自動波咗好多
加埋佢手指玩rpp,同body,而演奏更加係大幅進步,浪浪又有後邊又有,正面就玩旋風旋轉再大大啖食,真係有種眼前一亮,身體最誠實,我係Feel到21號嗰種進步投入去服侍我呢個客人,要讚,有啲女會愈做愈退步持住有熟客就偷懶少少,有啲女就開咗竅就落力啲做盡啲,21號肯定係後者,再錫面珠有碰碰車,女上攬得實搖得急密,不斷換位佢都配合晒,果然呢啲女係適合呢行!
終於第二次同佢合體了,應該唔使好耐會同佢第三次,期望佢再有突破演出
完場清潔抹汗洗架生,抹身,洗洗手同身21號就返房,摸手摸腳攬多陣夠鐘就出去按腳,事前出邊call定按腳妹嚟,我做完30號同21號就出去按腳,咁就hea咗差唔多三粒鐘,乜都爽晒,呢個三女子組合可以組而家最hit的女團啦一個揼身一個按腳一個做招呼,個個都有唔同擔當

造愛使我有能量!

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

請問兩個技師總共埋單幾多錢?

升級  53.52%

四星級會員

唔按腳$810
即係一個揼一個開大餐
造愛使我有能量!