winning11

查看: 6419|回復: 5

[翡 翠] [You-all報告]【翡翠】估不到的服務·30號 (新人帖)

升級  96.67%

一星會員

[You-all報告]【翡翠】估不到的服務·30號
http://sn11.cc/thread-2237371-1-2.html

官方評語:
«*30號»* 小鳥依人.淫賤波推.調情高手.服務周到.強勁招呼.回味無窮.歡迎預約*

翡翠對30號囡囡的評語是小鳥依人.服務周到。之前有師兄講除了濕滑body massage外;乜都冇,我就想引證吓有乜特別之處。

早兩日(01/10)天氣熱辣辣,人覺攰赖賴,即電約30號,來個body消消攰,打個响炮滅滅火。早幾分鐘到翡翠,被安排到一又細又黑房間等候,我頓時沈了,有冇搅L錯呀,房間不比廟街那邊的好,還好;亜叔幾分鐘後替我換了一間較好洞房。

再等了十多分鐘,囡囡入來,樣子順眼,應40+,大概5呎多小小,B+波,小腩,皮膚不白。囡囡入房未有除衫而是準備body油,左一樽右一樽攪了好一會兒,我就從後抽水,真波軟绵綿好楂,之後過水,冲得很仔細乾淨,以為有車車,水蕭,但失望完全冇。乾身上牀她即塗上滑油再在我身上倒了很多油;便開始用腩,波和妹妹在我背脊磨了很久,再轉身都是一樣係咁磨,最爽是妹妹磨棍,磨磨吓都誤入了西隧。其後用狗仔式狂插派彩,其間她低淫聲似非常享受狂插。值得讚讚是囡囡收陰机功夫,抽插時弟弟被陰功吸着吸着,派彩後亦冇即時抽出,留在小穴被吸盡每一滴子孫液。两人都油立立滑潺潺,所以牀上蕭,毒龍,吻身和車車都欠奉,用手按摩都有,此時身上滑油都已立立哋,不太舒服,即過水著衫走人。

我不懂煲東瓜;而囡囡又不太懂講東話,所以氣分很靜,全程交談不過十句。大戰後牀上都染有滑油,所以過水後都不會再上牀,未夠鐘都走人。囡囡全程都是用波,腩,妹妹服務客人,勤力冇hea著做。我就不太喜歡這種型式,一次就夠。或許其他師兄有興趣可以一試,見識見識。

註:You-all報告-翡翠/金田/多港/金帝/金鑽
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  89.58%

三星會員

樓主師兄簡單講講有咩特別之處?

升級  1.48%

二星會員

最爽是妹妹磨棍磨入了西隧  

升級  80%

一星會員

169cargod 發表於 2023-10-14 17:11
這個好似可以環保

靚女,唔好你可以小實我.

升級  43.33%

一星會員

妹妹磨棍真係正

升級  1.11%

二星會員

169cargod 發表於 2023-10-14 17:11
這個好似可以環保

删掉“好似”