winning11

查看: 1347|回復: 5

[麗 晶] [孤單一人報告]【麗晶】甜美後生女·糖糖_22號

升級  50.36%

四星級會員

收到電話的短訊,立即出動,傳訊息嚟既係麗晶的其中一位女經理,當然唔開佢名,咁多年都未試過中伏,佢介紹得都係啱我揼,就算現場介紹都會講明某啲女係較有肉地非窈窕都照講,係好老實的,今次有件糖糖,22號,一聽到糖糖個名我梗係第一時間諗起Collar的王家晴Candy Wong,甜甜樣又後生女,仲要係有仙氣嗰種。

結果當然唔係王家晴Candy Wong的樣,但都係後生女,都有帶點仙氣,後生女自然都靚靚囡囡皮膚滑滑咁有種nice and fresh,上圍比較豐滿,完全唔係香港mk妹嗰種平版iPad,腿都靚,骨界都算係後生女,外型都掂,有嘢揸手,而且比我想像中係幾揼得,識踩又推油都掂,過程有傾有講態度唔錯唔cool唔串,服務大路型慢抓掃籮袖,有啜啜再波地,轉身重覆剛才做背的相同動作,嘴仔攻完我上面就到下面兩個位,技巧都好正好緊貼,係幾體貼的,慢慢移動身體慢慢緩緩的較好位置就將我的兵器收歸佢妹妹屋企,我係感受到好窄又濕,漸漸地糖糖就加快速度,未至於係癡女痴女系列,反而係有種女朋友Feel嚟形容佢仲適合,果然係無介紹錯囉9舊半水食到呢種女抵玩。

孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

請問糖糖係30號定係22號呢?

升級  50.36%

四星級會員

南叔叔 發表於 2023-10-8 08:06
請問糖糖係30號定係22號呢?

係22號......
你搵咗佢了?
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  60%

一星會員

孤單一人 發表於 2023-10-8 08:29
係22號......
你搵咗佢了?

將會!

升級  50.36%

四星級會員

等你回來分享下...