winning11

查看: 6707|回復: 9

[鳳 城] [henrychang611]【鳳城】令人回味·阿信 (新人帖)

升級  66.67%

一星會員

[henrychang611]【鳳城】令人回味·阿信 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2235462-1-2.html

呢排見水餃新女啊信咁多人打電話,身為打工仔的我,時間就唔到,唯有專登請假,碰下運氣,寫到韓國女團咁勁,樣靚不輸韓國女團,靚S型身形,纖腰,翹臀睇下我有無機會做男主角先,好彩終於約到早場,我只能說早起的鳥兒有人吃.

上去後囡囡已經在房得緊我,她的臉圓圓的,眼晴大大的,我最喜歡的是她那永遠掛在嘴邊的迷人笑容,馬人上前抱緊她,定神一看,她約30多,成熟中帶點青春,二話不說馬上去沖涼,BM,吹簫呢d工夫一點也沒有落下,吹工不錯,對我來說已經十分滿足,沖完乾身後上床開始做正經事。再來一次BM,仲要落埋油,再接著輕車,輕吻上身,你就明白落解神仙都要下凡,頂唔順啦,唯有上套提槍上陣,無論是男上,女上,後入,通通都有,抽插百2下,送曬我身上的精華俾佢。無可否認的是她是中超,但她努力工作的樣子,我認為她是值得咁多人搵佢的。

年齡:約三中
樣貌:順眼,你唔會接受唔到。
身材:約1米6,身形正,24腰,屁股有肉,令你目不暇給。
車牌:有,無毒龍,無口爆,個二Q,個人不喜好,而且一Q質量好,仲正過2Q。
周感:算緊

在指壓來講叫後生,有服務,而且態度好,過程就如朋友般聊天,當然我是一個壞朋友,一邊傾偈,一邊插佢。返食指數100%,不過好難約。唔通真是要次次請假。

第一次出報告,好需要各位師兄的支援同鼓勵。

註:henrychang611-鳳城/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:討論區「新人帖」規則 Ver2.1
http://sn11.cc/thread-2177178-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  26.5%

三星會員

請假同女友開房係應該做

升級  2.59%

二星會員

有冇69 ?

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  43.33%

一星會員

我覺得師兄係真享受造愛喎...唔係瘋狂抽插一輪射左當交差比「細佬」。

升級  43.33%

一星會員

只係輕車 ?

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  63%

三星會員

為咗細佬食 西, 而請假 值得學習。

升級  33.33%

一星會員

Tony909 發表於 2023-9-26 03:45
為咗細佬食 西, 而請假 值得學習。

原來細佬真係可以戰勝大腦...