winning11

查看: 2091|回復: 4

[浦 東] [大粒墨報告]【浦東】初訪遇到後生靚女·07號

升級  92.67%

三星會員

原來呢度浦東9/F新興休息咗3日,早幾日大雨後原來啱啱星期五至星期日休息咗無開門,打電話話星期一先開番,我就擒日星期二上到去,maybe係內部裝修,定係黑色暴雨勁得滯,唔緊要反正呢幾日我都無出動,擒日上到去有骨揼就ok了

我都係第一次去呢間,我喺度諗好佩服而家啲裝修或者設計師父,一間200零呎公屋可以搞到三房一廳,仲要全部房都有冷氣,用抽氣扇幫助,其他例如食飯枱就係褶叠式,咁可以慳好多空間..........咁我就唔明以前新興閣都係得半層,場唔算大,而家浦東都係同樣個位,可以變咁多嘢出嚟,個廳又大有VIP房,有乾濕蒸有埋兩個水池,房又大啲靚好多乾淨好多,仲要係多嘢食,連飯都有,仲要係有餸揀添,雖然話以前新興閣4舊半搞掂,不過今日唔同以前,都2008年啦係十五年前,乜都唔同晒價錢,而且呢間蒲東原來都幾企埋全場都乾淨大場,又估唔到旺角都可以有呢啲場,靚仔過太子城嗰啲同樓下同寶力糊嗰啲,噢....,透露咗我係已經到咗阿叔年紀添

硬件得軟件都好掂喎,介紹係7仔,兩個女主任異口同聲講係靚樣的後生妹,中力有服侍,第一次嚟不過啲女主任女公關都熟口熟面,都有問我有無喺佢之前返工嗰間揼骨,我話周圍去無時停,媾女同揼骨一樣都係無雀既腳仔,即係阿飛正傳旭仔囉

入房,真人唔錯,U30賽事,年過30無得參與靚女後生中波走肥,外型掂
按摩中力,呢間房都特別,係有埋獨立的沖涼房,不過用唔著我覺得無需要,有部電視其實我又唔睇,開新聞台有啲聲都無乜意思,反正入到房都係主要同女仔玩,7仔幾好態度,揼揼下抽抽水更加好氣氛,輕掃我身玩飛行中的動物,外圍核心內圍邊邊位環繞我身用手辣著我,有波餅有舌戰,又係環繞我底底同前面的兵器,埋尾用油加佢摩打的打樁手直領我奔向終點

完事清潔後7仔出去一陣再返嚟房摸幾摸,夠鐘就送我出廳我食啲嘢就去水池果邊浸下焗下,locker仔兩草出邊俾家用$788,送coupon可以下次減$100,感覺ok喎場靚女正,估唔到新興9樓可以由老爺車變成現代式的靚車

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

788揼骨加手作,大作要加錢嗎?

升級  92.67%

三星會員

南叔叔 發表於 2023-9-13 17:06
788揼骨加手作,大作要加錢嗎?

唔使加錢
呢間係一個價落落樓
係睇啲女會唔會有贈送

升級  44.07%

二星會員

囡囡點會送Y,轉大工梗要私下補貼啦