winning11

查看: 2208|回復: 4

[浦 東] [我愛應采兒]【浦東】白滑彈手索女連續三響炮·99號

升級  61.75%

三星會員

無錯,呢幾年我哋歌神陳奕迅係有好多爭議,不過以歌論歌又真係無人夠佢爭,張敬軒.....嗯,都ok既,呢輪係經常去旺角新興9樓浦東,係每次唔同女,有種想試晒全啲女既使命感,結果係有條女令我連做三次,當然唔係同一日,係分開的,係隔日再隔多日,即係六日內做咗佢三次,陳奕迅有首歌叫"""今天只做一件事""",我就變成""""今周只做一條女""""

咁即係浦東邊條女呢,就係呢件99號孖Q了,都好耐未試過一條女連續無間斷地連做三次,不是同一日我又唔係超人,引用番陳奕迅今天只做一件事的歌詞

"發覺這世界永遠太少空間
因此花一天支配一切時間"

有空間有時間當然係去揼骨,揼一個啱心水既bg,呢個浦東的孖Q好啱我心水,少少曲頭髮,係髮腳位,埋尾有兩三個轉咁上下,髮長到波波位,濃密烏黑的,眼大大皮膚好白好滑人好靚女,身材好平均,大約眼測到係34、23、34,唔肥腳長腰幼,9成廣東話,即係陀北妹,高高瘦瘦長腿大波型,身形樣都係無得輸。

三次搵佢大概都係咁上下溫馨過程,事前當然係浸焗蒸震,浸係浸熱水池,事前當然係沖咗涼除咗衫先啦,焗當然係乾蒸,蒸係濕蒸,震係凍水池,都真係凍到震,不過浸得落去代表身體好受得到,不過都係勸大家唔好搵命搏,受唔到凍水池就無謂試,冷親感冒就無謂啦,病咗無得玩架!

都係邊揼邊吹水,閒話家常,第二三次當然更加多話題,揼得都幾好,如果唔係都唔會連續搵佢,又識踩又識揼,位準力強,rpp超級舒服,我將我的命脈完全交低晒俾佢,佢係嗰種好好態度細心呵護型,每寸我的皮膚肌膚佢都係細心照顧,搲得好到位好舒服,好難唔會喺短時間內就出現生理反應囉,就算背對住佢見唔到佢個樣都係帶嚟超級享受!

都係背部做下body正面又做下咁囉,嘴仔就重點攻擊,耳頸,lin lin,車蓋底部,車面,搞到我成身都係水水,我都係手探入,又係搞到我成手水,再一次證明係女人用水造,唱歌又係帶嚟另一種好貼身好濕漉漉的極爽感覺,然後每次都係用油將我帶上萬呎宇宙,每次都係爽到震,三次之中係第三次我忍唔住為佢服務,我有幫佢揼骨,有幫佢推油,又食咗鮑魚添,當然係自然濕水多多,好好玩囉!

未plan下次仲係唔係呢位99號,但又真係好回味!

升級  43.33%

一星會員

睇了師兄報告後,那真的要去會一會99

升級  61.75%

三星會員

阿比較煩 發表於 2023-7-25 23:35
睇了師兄報告後,那真的要去會一會99

咁就等你回來的報告了

升級  43.33%

一星會員

收到!今晚出擊

升級  61.75%