winning11

查看: 2044|回復: 2

[新龍觀] [長棍報告]【新龍觀】姣度爆燈有環保前奏·77號

升級  72.17%

三星會員

時間:禮拜六,無節目,北上咪預我,留港揼骨為上策,快餐食完返屋企刨下馬仔好過,得番三個賽日,食粥食飯睇呢三次!
地點:新龍觀,佐敦
人物:當然係呢間場既女,77號,人妻味,紮起個頭好有女人味,大波,走肥,眼大大,對眼水汪汪的,姣味濃,惹人犯罪囉

揼骨都幾好,手指力好足,搞到有啲想瞓著添,電話震我都唔理,放咗喺另一邊,揼骨最怕電話震,時間已經唔多夠,梗係把握時間同囡囡做正經嘢,所以通常我都唔接電話唔睇訊息,有時甚至放低電話入locker,有乜都揼完先搞部電話。

前奏77號做得幾好,應該話好掂先啱,,rpp簡直好似針孔式咁,啲手指掃落嚟係無處不在,下下中晒目標,佢好似發掘到我空虛位,係全身漫遊式,有演奏,重點係環保,呢下真係估佢唔到,解埋佢最後防線,黑色的底底,簡直係多麼的誘惑啊,然後就係女上,放入去調較好位置,伴隨係佢溫婉的叫聲,就磨磨搖搖unun了,我老二入咗一個好深入的地方,俾嗰種濕暖柔軟的肉壁緊緊纏夾住,傳嚟好大的快感,超舒服,而且77不斷加強頻率,轉位到我發號施令,時輕時急的推進,令77面都紅晒,叫聲不斷,足足六七個位置,就係咁樣我就發炮了,舒服晒!家用六舊九,有賺抵玩。

升級  43.33%

一星會員

690 開大,應該是平通佐敦吧!有錯請更正

升級  72.17%

三星會員

Super_ming28 發表於 2023-7-9 17:07
690 開大,應該是平通佐敦吧!有錯請更正

正確的.......
應該最抵玩係呢間