winning11

查看: 5064|回復: 10

[其 他] [強尼報告]【津津】連環雙響炮·108號+109號

升級  78.48%

四星級會員

沙田津津108號+109號連環雙響炮

擒晚星期六無波睇..揼骨都係唯一娛樂...三條友喺隔離村禾輋村嘅冬姑亭打邊爐..而家呢邊無晒大牌檔好耐了..不過沙田呢間禾輋冬姑亭無洗手間..要行幾步去商場嗰個洗手間..咁我哋飲咁多啤酒梗係要去幾次洗手間...食到打烊11點就散水...我就步行過隔離村瀝源嗰邊津津度揼骨..近近哋唔通搭的士出去咩...11點3左右入閘..眼見呢度都多人上上落落即係娛樂城嗰度..應該都多人食完富臨同去波樓...仲有雀會都多人...咁先係架嘛熱鬧啲..攞locker放低嘢..哎吔我飲咗咁多酒都係無得蒸架喇...睇住師兄又濕蒸又乾蒸真係爽..咁我酒後當然唔蒸啦..呢度個乾蒸房我覺得好正..記得係好夠熱仲有玻璃門可以直睇到電視..裏面都聽到電視聲..焗緊桑拿都唔怕悶親..我仲見到一個師兄好似有啲貪玩定向難度挑戰..佢係直接開乾蒸房個水喉射向啲炭度...結果係出晒熱力連玻璃門都有晒水氣...勁我就沖涼洗頭著浴袍入休息寶坐..飲杯凍茶醒一醒就入房...呢度都好大好多房..兜咗兩個圈先到我間房..唔知係咪旺得滯爆晒房啩..不過都好...尾房安靜少少...我揼咗個108..大波後生妹..揼得又玩得..鍾意佢rpp玩到全身漫遊相當架勢...波地都係做晒好多部位好大範圍...轉身洗車底洗車厘子...演奏完就落油升天...相當疏干的過程

完事清潔佢就帶我出番休息室...抖抖食牛肉喼汁飲都係冰茶...吹幾句我又見得閒玩手機不如揼多set...唔係話108揼同招呼砳得..而係俾相熟經理仔說服咗...做埋另外一個女..咁啱係108之後嗰個冧巴..係109號..又會咁啱嘅..當然兩個女仔係唔同款...但都係姣妹有身材...樣又掂..又係識揼識踩...我連涼都未沖...咁109似乎都知我啱啱揼完...因為啲油都未洗咁佢都好知道做乜...就係提子試食前都會搵濕紙巾清一清潔先...免得同108隔空間接打車輪嘛...109都係rpp高手...事隔都未夠2個半鐘...佢又令我重振雄風了...都係有料到之人...同樣都有kiss提子車底又唱歌仔...又落油帶我升上萬呎太空...就係咁樣我就梅開二度了...當然係108同109兩個女仔先後負責主理...個人覺得兩個都好得...平分春色不分勝負...打和

靚靚含韻!

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

師兄可否 pm地址電話? thx!

升級  78.48%

四星級會員

kkdayly 發表於 2023-6-19 18:08
師兄可否 pm地址電話? thx!

唔使PM啦....

喺呢度都得啦

沙田瀝源村沙田娛樂城...二樓全層的
靚靚含韻!

升級  50%

一星會員

似乎好得喎,幾錢?

升級  98.25%

三星會員

Hung1223 發表於 2023-6-21 07:44
似乎好得喎,幾錢?

呢間好似係六百五....會員平兩三十....

升級  96.67%

一星會員

竟然有後生?仲以為津津係old嬋場

升級  78.48%

四星級會員

wwah 發表於 2023-6-21 15:20
竟然有後生?仲以為津津係old嬋場

當然有後生的...........
靚靚含韻!

升級  33.33%

一星會員

可以開大嗎?

升級  78.48%

四星級會員

同以前龍濤閣一樣
多啲mark同一條女多幾次隨時會送
靚靚含韻!

升級  78.48%

四星級會員

Hung1223 發表於 2023-6-21 07:44