winning11

查看: 1950|回復: 5

[金碧泉] [深圳骨王報告]【金碧泉】可愛型值得回味·29號

升級  72.83%

三星會員

上到金碧泉..咁啱俾我見到呢位29號..佢似係剛剛做完嘢拎住個工袋..笑笑口行咗入近收銀位果間房..佢對我笑笑..我無做過但印象師兄對佢評價幾好..

唔係話好靚但就白淨可愛有笑容..白白淨淨QQ地..相頭ok可愛型..條腿又靚..起碼唔係粗壯型..成日我都有種諗法係以前細個媾女一定搵窈窕型的..因為太多肉大家瞓喺一張床佢一定會霸住晒大部分位..咁我咪唔夠位瞓囉..所以我千揀萬揀都係揀個窈窕女仔做我老婆..可惜係佢自從同我生咗兩件..我成為老竇之後..佢keep都唔keep變咗好豐滿..正因為咁..更加令我鍾意出嚟玩要食番啲瘦嘢..咁先有新鮮感同埋滿足我對窈窕女仔的渴求囉亦即係走肥骨妹就免問

我話mark佢..29即時再對我笑笑..呢種鄰家少女都係我like嗰種女仔類型..笑容唔造作..我好快地沖涼..但都夠時間沖走汗味..天文台話星期一二三有雷暴同大雨..不過好似呢三日都風和日麗..又即管睇下星期四五天氣會變成點..沖得快係我心急入房見29號..點都洗得乾淨免殺風景嘅

揼係無乜挑剔..夠力又夠準..細心溫柔做手部掃股掃背掃腳..我都有啲無佢乎..29號打掃功夫一流..簡直係清潔隊隊長..反身過嚟29號仍然笑笑口咁..自動解甲..露出標準黃蜂腰..佢個PP都好翹..呢種腰呢種PP一定係上等貨..柔軟度應極高..而心口對燈就適中比例..淺色肉厚兩球之間條罅亦深..美感極高相當有觀賞價值..玩玩南北球大戰赤道..佢兩個圓球大戰我一支鋼炮..我當然難以招架..俾佢搞到熱上加熱..另一樣加熱就係佢演唱..無降溫反而更上一層樓..令我有想出的感覺了..稍作停頓一陣就變成女上姿勢直接啲喇唔兜兜轉轉..身體輕盈加幼幼黃蜂腰..加埋佢對靚燈同可愛樣..係男人都受唔住啦..騎功又咁出色..加埋腳緊夾摩打腰..兩分零鐘我已經頂唔住..拍拍佢換位..抖一陣拎番出嚟又入過..咁梗係由佢對黃蜂腰同厚肉PP捉實嚟後推..咁又兩三分鐘..再換位係大家面對面佢瞓枕頭我托高佢腳嚟做最後衝刺..呢次真係忍唔到派彩了..冷震舒適度係100分..完美表現嘅bg..唔怪得咁多bros鍾意搵佢了

升級  1%

三星會員

黄蜂腰,肯定係好搅好砌,要去試試。

升級  53.33%

一星會員

佢好似有口爆,師兄有冇?

升級  72.83%

三星會員

and_at 發表於 2023-6-15 11:09
佢好似有口爆,師兄有冇?

口爆咗就無了埋身作戰了.........

升級  33.33%

一星會員

睇落去似幾歲到?

升級  72.83%

三星會員

廿尾三十左右..........