winning11

查看: 2213|回復: 5

[endo22報告] 日本·吉原一天放盡遊 (新人帖)

升級  33.33%

一星會員

一早約定由9:00至17:00四個預約,其實都唔知攪唔攪到,但難得有時間,錢可以搵返,就玩盡d。
呢個post純粹記錄,之後有時間再出個吉原外國人玩法分析。

1.ふうか (コートダジュール Cote Dazur)
網上客服大推,未有出勤表就問我約唔約,約完見到佢真係超多預約。
大約26歲 160cm 白淨瘦底 C cup
其實睇相都估倒唔係超好樣果種,見到真人還可以,唔係我喜歡的類型,但都愈睇愈順眼。

傾左一陣沖涼,冇套吹都算係唔錯,佢下面是白虎,到我進攻一輪,反應好好,插入前都係會幫你戴套先,插入都係舒服嘅,而且可任車,諗住成日咁多時間早出早回氣,應該幾分鐘就車住出唔忍了。
之後攬下傾下都係好小鳥依人咁,之後水床,其實我本身唔太好水床,但佢算唔錯,不過一心留力之後,俾佢吹下攪下就冇再做。

2. M女 (間店師兄介紹呢度冇開過名,九成女可ns)
大約21歲160cm 有肉 E cup
本身出發前睇相最期待的,但見真人真係有少少照騙,面大,也有肉地。

其實佢好用心溝通,沖完涼就直接水床,佢做水床係唔錯,但吹要帶套,問佢佢都婉拒就算了,坐上來一陣,我冇興趣嘅女真係攪唔掂,反而之後佢撩我ns,我覺得呢d風險唔值得為佢試喇,個心都係期待之後兩個。

3. K女 (都係呢間店)
貌似21佢話24 165cm C cup
呢個唔錯,傾左一陣佢講英文,先記得佢網頁有講佢英文唔錯,其實直頭係勁,咁就全程流暢溝通。

我見佢樣好攰,懶係對佢好,之後都進攻下,又係白虎,之後到佢吹下,功夫一般,抽插過程非常好,諗起都回味無窮。
見自己細佬狀態開始爭d,都廢事辛苦佢,仲有一個預約都要回下氣,傾多陣就走人。

4. 唔開名 (コートダジュール Cote Dazur)
26歲 165cm B cup
呢個都係好期待的,睇相已覺得靚。
真人見有少少唔似,但都是好靚的,係我喜歡的類型。

其實師兄們唔使特別問係邊個,呢間店都好多好的,我下個post再分析。
一見面就已經手機翻譯,用心溝通,個樣好似好熟悉咁,諗左一輪,醒起原來似collar蘇晴同橋本有菜
傾一陣,簡單果d我識回應佢就好開心咁,複雜的就手機翻譯。

沖涼,望住佢個樣同個身形已經有返精神,上床,佢係慢慢來果種,一時車下,見到呢個尤物真係好難唔進攻下,又係白虎,反應冇第一個咁大,但到我想插時細佬唔爭氣,佢都努力一輪,又六九,都係未得,佢又好溫柔咁話休息一陣,抖左幾分鐘再重頭來過
今次ok,插入之後覺得好舒服,見細佬仲掂冇轉姿勢就車住出了。

我知自己狀態好難再攪,我係佢頭鐘,見佢仲有三個預約,就俾佢休息,之後真係成個女朋友咁攬下錫下一路傾左好多,仆街有d沉。
幾日後雖然得少少時間,都再去搵佢一次,佢好專業,好似好開心咁,第二次搵佢仲好Feel,轉好多姿勢,傳教士,我坐起身望住白虎抽插,側身,再轉佢趴著插,攪好耐先唔忍攬實出,真係要講句日文 最高。

之後又傾好多,真係好有Feel,好彩唔係長註日本,唔係我就仆街了。
コートダジュール Cote Dazur聯繫方式:geogle/藍鳥搜索風月樓聯繫客服就行

之後再同大家分析,附上一張Fuuka chan的相。

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

分開幾天玩的
只是提早預約
怕我要的女孩
之後沒有了 哈哈

升級  53.5%

三星會員

endo22 發表於 2023-6-21 12:54
分開幾天玩的
只是提早預約
怕我要的女孩

師兄喺邊預約,去日本食囡咁爽

升級  33.33%

一星會員

CHUIKUEN 發表於 2023-7-9 16:41
師兄喺邊預約,去日本食囡咁爽

コートダジュール Cote Dazur聯繫方式:geogle/藍鳥搜索風月樓聯繫客服

升級  4.07%

二星會員

攪旺個日本版佢