winning11

查看: 1985|回復: 3

[迎 海] [只愛阿嬌報告]【迎海】索.正.掂·21號

升級  52.25%

三星會員

好正喎呢條女//迎海21號//難得有個非正宗陀地//即係陀北啦
呢間一向都係後生陀地主打//不過可能E件21號都有8成廣東話
出面都老實話佢並非正宗陀地//咁即係北陀或者陀北啦
又或者呢間一向玩後生女//所以21都走去呢間返工
英雄莫問出處囡囡都莫問出處//總之肯出嚟做要俾like佢
外型好掂好索好正//我都唔知用咩形容詞講21個殼
架生都靚對燈夠閃也大//腿中長走肥的
先係做咗21做招呼先//面對面搓磨互抽水一輪就我轉身瞓趴低
21伸手入嚟潛嘢//潛寶後我的神盾都失守變成大柱
佢將我腳放喺佢腳我又覺得佢啲皮膚好滑
再轉番身我當然已經硬咗//21就喺我面前卸甲
仲要解開髮夾囡囡扭動蛇腰//擺出各種誘惑姿勢慢慢解開身上一切
盡露佢白雪肌膚同引我垂涏嘅一雙吸手咪咪
此時睇到我大J更加強壯仍然起立敬禮
此時21號就利用佢身體另一部位就係咪咪玩下body
再嚟就係用身體另一位置小嘴嚟個半身漫遊
重點係耳頸linlin同車底加車頂部
落力地做到雪雪聲仲要邊雪雪邊用誘惑滿足眼神望住我
跟住就兩位一合體了女上做頭盤//我就接力向上頂
十零分鐘我就將我最尖銳部隊俾21號逼晒出嚟
就係咁就完成一場激烈的戰役
事後清潔完佢就洗洗再返嚟到夠鐘就換個齋姑入嚟按摩
2號中女都好揼得//剛才用力多而家就俾2號揼番鬆
完場慢慢洗身上啲油//放低8舊1做家用
私人醒每人$50做貼士//佢兩個無搲貼士出面收銀都無係自願俾的

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  53.33%

一星會員

係咪環保吹?

升級  52.25%

三星會員

我第一次無...唔知第二次可能會有