winning11

查看: 4450|回復: 8

[鳳 城] [洛業業報告]【鳳城】水床服務·子山 (有圖)

升級  0%

二星會員

鳳城 子山 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[洛業業報告]【鳳城】水床服務·子山 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2224616-1-1.html
註:子山 通常返 09:30-19:00 / 155cm

有圖有真相

囡囡:子山
樣貌:6.0分 估40多,初頭睇唔靚,睇睇吓有D似陳法拉,把聲都有D似(當然陳法拉一定索D)(睇相好D)
身材:6.0分 不肥,手腳都幼,年紀有番咁上下,皮膚算滑
波路:6.0分 一定有C,但我覺得冇指壓講有D
隧道:6.0分 正常不鬆,但不緊
服務:9.9分 水床服務

過程:襯條女去咗旅行仲未返,可以偷跳多一次,唉…下個星期返就冇得再偷食,未去過鳳城,打電話約12:00雙鐘,雙鐘話有水床,人一世物一世,未試過,咪試吓囉,話ok,但5分鐘後靚姐再打來要12:15,唉15分鐘,靚姐姐就咪打來啦,冇野做條街又熱早咗上去,話約咗子山,靚姐姐問做過未,未,完來要俾咗錢先,我仲on居居咁,收$920,想問但冇問,早餐唔係$380X2? 原來紅牌係冇早餐價,佢哋冇寫,我打電話又冇問,諗住食個平早餐,如果早知冇早餐價,我唔使一早睇住個網頁好似輪街症咁等打電話啦!

等待中大約15分鐘到,我因為早到,坐喺度睇吓D女,有幾個幾索,有個倦頭髮我覺得好索,但唔知乜名,冇問,聽吓D叫床聲,完來都幾過癮!

到正場,入房,間房都幾大,自己除衫,我冇所謂,佢話玩唔玩水床,我話未玩過,佢話試吓,好,沖涼洗得都ok,有水簫5分鐘,佢話得啦,出去淫笑出去慢慢同你玩,嘩,我心諗,咁似西遊記果D蜘蛛精咁嘅,佢叫我扒低放鬆就得全程等去攪,我都肉除爭板上,冇得反抗,教KY油,落KY油,由頭滑到尾,由尾滑到頭,波推全車,獨龍鑽,大脾磨大脾,跟住磨棍,係洞口係咁磨,我話姐姐就跌入去啦,佢話放心,識就住,跟住69,對個妹妹過嚟,我又不客氣瀨吓妹妹,一陣一過後,佢話靚仔妹妹唔係咁瀬咖,一陣姐姐教你,然後上套,無論男上女下或女上男下,原來好跣,係好難做的,好辛苦做出咗,原來成身成頭都是KY油,由頭洗到尾,當然佢同我洗,我同佢洗啦,洗完叫我上床,佢收拾D野

第二場,入到黎,佢話,哪…姐姐教你點瀬妹妹,教返你一招半式冧吓女,見唔見妹妹上面有粒野,你剛剛瀬粒野我好舒服,但瀬個洞我就冇感覺,你試吓,我又試吓,我男上女下69,瀨瀬吓佢話系啦開始興,佢又係咁含我,你可以瀬下粒野同粒野裏便,瀬左15分鐘,原來係好倦,真係好倦,原來服待女係咁辛苦,我明白D仔做鴨係唔易,再過多5分鐘佢震晒仲噴水,話忍唔住,上套,佢好似一匹脫韁野馬咁,全程快放,好在我算後生,唔係波棍都俾佢整斷,不過我都好hi,佢係係咁騎係咁騎,跟住抱住我坐起咗身,打住車輪全力衝刺,發射一刻到之後,佢個口都唔離開我個口,成身震晒,下面夾住唔放,對腳橋住,好似想吸乾我咁,慢慢佢先落番來,仲車住去沖涼,着衫後,佢話唔係雙鐘時間到,我一定食咗你!出門口都要車住出,我心諗有冇咁大食呀!

結論:原來紅牌冇早餐價,個人認為佢又冇講,好似有少少呃咁,有就超值!

註:洛業業報告-鳳城/京華/怡春
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  0%

二星會員

講句唔好意思,原來12:00後正價,鳳城咁多位唔好意思,我睇錯

希望鳳城睇到,個早餐可以加長就好

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  95%

三星會員

鳳城早歺去到12點之後正價

升級  23.25%

三星會員

你booking 12點已經正價;雙鐘:就算12點前到係一個鐘正價;一個鐘早

升級  73.33%

一星會員

正、要試了

升級  53.33%

一星會員

謝謝師兄介紹

7萬

客戶代理會員

你好,哥哥,我地由開業至今,早餐都係只做到12點。我地所有囡囡都有早餐價錢,但只限制係早餐時段內。多謝你嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2023~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡*新人帖報告

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡