winning11

查看: 1950|回復: 8

[麗 泉] [happy2000]【麗泉】全能型按得超玩得·86號

升級  17.12%

四星級會員

今次係身心細佬都滿意的揼骨之旅程,地點是山東街麗泉,想講下而家我真係見到好多國內自由行企喺街度食兩餸飯,呢頭旺角就一定多兩餸飯舖頭,下下放飯下晝就例牌間間都排晒15-20人隊,不過都算快趣,有人堂食有人拎番屋企或者公司食,但見國內啲自由行企喺上海街近垃圾筒旁邊食就真係有礙儀容囉,不過佢哋都ok有番手尾真係放晒垃圾筒,唔係周街掉我就梗係去骨場揼骨時順便食埋嘢,慳番三幾十都好吖,麗泉有呢度好,每日都有唔同嘅湯,雞翼係即炸,餐蛋都係即叫即煎,煮個公仔麵就淋度啱啱好,唔太淋唔太硬,三隻雞翼加腸蛋啱啱好,當然都係揼完先食,唔會事前食,入房要踩背一定唔可以食得太飽頂肚啊
女仔成熟啲啲,約35-37左右,上圍就less than呢個呎數,大約33左右C杯,樣就發姣風韻味女人味風情萬種,半肥瘦中等高度,都算有台型的,揼功相當掂喎,開波就係按頸落尾龍骨,再兩邊雞翼位,想當怨痛痺,撳完即鬆,到兩邊膊頭手臂手踭手腕,再到腰,再到股兩邊,到左右腳,全部按得好舒服好準,初初當然係有啲唔自然,事後堅係鬆鳩晒,果然係好揼得
服務偏向大路,擘我腿做潛遊動作,潛入嚟再全身漫遊啊,呢個gap一啲都唔爛手勢幾熟煉好似成條魚擺尾咁嘅手勢,又痕又癢又酥麻暢快,好快就令老二充血變咗大隻仔,再用呢對33C做下人體按壓,軟熟有如枕頭咁好枕,相當舒服,轉過嚟繼續都係做body,用最尖的部位high我同樣係最尖的部位,呢下似觸電了,玩下口舌招尤動作,上面又啜下面又有吮,食甜筒咁食,車底清潔當然少不了,食完嘢要運動下,坐蓮當然係頭盤,有成個人趴晒落嚟攬到實一實,淺車過幾嘢咁囉,有後仰身體變得深入一點,水亦多都幾濕滑,整體係幾自動波加猴擒的,嗰種cher住我唔放真係有如洪水猛獸的攻勢,腰好似唔識停咁,服務同骨技都係very good,咁樣細佬梗係食得飽啦!報告完畢

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

有看過畢業生嗎?成熟囡囡風味零舍不同,最啱成熟麻甩佬,值得去試。。

升級  17.12%

四星級會員

elsa168 發表於 2023-5-14 16:18
有看過畢業生嗎?成熟囡囡風味零舍不同,最啱成熟麻甩佬,值得去試。。

畢業生?

電影?

我睇維基話係1967年電影,美國喜劇電影

師兄你講呢套?

我未睇過

升級  46.67%

一星會員

幾錢落樓

升級  1%

三星會員

就係1967畢業生,
Mr.Robinson成熟性感,成功吸引男主角,
母女同科,正!

升級  1%

三星會員

Mrs. Robinson

升級  17.12%

四星級會員

七舊幾.............

升級  17.12%

四星級會員

搵日再去重溫下佢先