winning11

查看: 2075|回復: 4

[金濤閣] [ozawa報告]【金濤閣】靚長腿靚樣嗒得杯落·77號

升級  73.33%

二星會員

都應該係嘅成事實了,係以後六七月日馬改為黃昏馬
咁都有啲影響,以前通常12點幾如果出得去的話就呢個鐘數去到桑拿
食下嘢入房揼骨,揼完出嚟就睇尾嗰幾場,始終尾段場次高班啲
頭嗰幾場通常五班四班,咁要夾過啲時間
可能都係點零鐘去到食嘢再入房
揼完出嚟先跑頭場四點到九點左右喎,要慢慢適應,不過都係淨係六七月
去到下季九月又係跑番一至六呢啲正常時間

有去金濤閣賭下馬仔的,星期日試過星期三晚都試過,去桑拿睇馬係氣氛好啲又坐得舒服啲,攞咗個位坐足全日睇馬又有嘢食嘢飲,當然重點都係想贏錢同搵件骨妹玩,對上呢次係星期五晚,上到去有稍新嘅女介紹,我又未做過的,囡囡老冧77,長腿走肥新女,唔早mark我就俾其他師兄mark咗,佢都full full地booking,多師兄搵,今次輪到我,果然係高挑長腿,走肥的,又未至於高瘦平,波波都唔細,中波左右,都係對長腿最吸引,樣子都討好幾姣姣,配短裙就更加戰鬥格。

都識揼得幾平均,力準都夠,下半場都玩得幾多樣化,手潛摷摸撩搲,打圈指甲劃圈式,有種劃破時空將我帶上元宇宙時空,細佬硬充血係全靠77號一雙手,車頭燈夾夾後就舌頭漫遊,直到佢唱完呢支首本名曲終於佢卸下女演奏家身份,變身成為車手艇手玩搖騎,一樣係高手,女上呢個動作難唔到佢,長腿屈膝下將我老二同佢阿妹交纏住,就起勢郁,又趴落嚟錫嘴仔舔耳仔,我就一時玩腳一時捉住車燈嚟玩,都幾痴纏的女仔,服務主動前奏有料到,腿又夠靚,分數都高的!

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  98.25%

三星會員

正喎.................

升級  43.33%

一星會員

我都試過,的確唔錯。

升級  73.33%

二星會員

慢出慢入慢慢插 發表於 2023-5-9 16:49
我都試過,的確唔錯。

有無詳細啲嘅事後感講下呢.....