winning11

查看: 3942|回復: 12

[指 壓] 指壓初哥(各種意義)求各位師兄教路

升級  33.33%

一星會員

如題所說,初哥,乜都初,想有d好嘅體驗,求指路攻略

升級  20.25%

三星會員

C兄, 你想知乜? 大家學習及了解下?·

VIP五星會員

VIP會員2024

初哥要初心塾底先,碰到心儀囡囡,切記歡場無真愛,同一個囡囡多做幾多次也不要沉船,大家一齊開心即可。享受過程,舖舖清,無後顧之憂。對手也可更新,太多囡囡也末必可以享盡。人生苦短,有生之年歎下各式各樣的靚女,一大樂趣,美好的回憶,畢生難忘。

VIP五星會員

VIP會員2024

保持身壯力健,健康身體才可以享受固中快感。

升級  53.33%

一星會員

無㗎喎!我覺得頭幾次出嚟玩,一定唔係有好嘢食到。 好多時 keeper 見你初哥,一定彈啲渣啲嘅囡囡俾你,咁咪當交學費囉! 呢啲經驗出嚟玩必經。

升級  54.81%

二星會員

首先要知。自己要大波 相頭 服務  高 瘦先     再睇下報告  就係咁簡單

升級  90%

一星會員

搵囡前都要做D功課架,睇多D報告參考下啦!

升級  33.33%

一星會員

adam1004 發表於 2023-5-6 09:39

想知有咩要注意,入到去咩流程,價位之類嗰d。我見其他師兄話keeper專搞新人,用錢買教訓,有咩方法可以儘量唔蝕太多底。同埋之前瞭解過香港個人戶唔犯法,但系組織嘅唔係唔得咩?指壓同一樓一嗰d有咩分別。

升級  33.33%

一星會員

adam1004 發表於 2023-5-6 09:39

都想知埋,輪排定係預約好。預約又係點樣流程,直接問“XX邊日ok?”?

升級  25.93%

二星會員

但求一洩,冇要求就輪牌(我最初玩指壓系咁),現在睇心情想玩咩就睇其他師兄報告去跟食,只有即日打電話約邊位囡囡,除非你有佢聯絡電話約明日幾鐘

VIP五星會員

VIP會員2024

我丑但我持久 發表於 2023-5-8 09:21
但求一洩,冇要求就輪牌(我最初玩指壓系咁),現在睇心情想玩咩就睇其他師兄報告去跟食,只有即日打電話約邊 ...

先睇咗報告,確定目標,到達樓下先電話查下有上班及空檔,就可以立即行動,上到柜台時講一聲來意及末做過,睇唔啱需要换囡囡的要求。一般都唔會黑面,換囡囡最多係二個起,三個止。
每個囡囡都各有特色,未見過未必合眼缘,如感到順眼就起航,可能想唔到有波途凶湧要闖,到尾有意外驚喜,呕晒白泡。
出得嚟開心,都要開懐去享受,條女見你態度開心也許會加多两錢肉緊去齊齊歡唱,齊齊happy,完美結局。

升級  10.37%

二星會員

website404 發表於 2023-5-7 03:14
想知有咩要注意,入到去咩流程,價位之類嗰d。我見其他師兄話keeper專搞新人,用錢買教訓,有咩方法可以 ...

注意?無乜,有跌錢嘅心理準備算唔算。

流程我當你預約計
首先係了解自己想玩乜囡囡,外貌/服務/Feel
就讀報告找尋目標
確定目標後就上去場所版面度睇下有無返工大概幾時返工(因為場對囡囡管理好鬆,囡囡一日未行入門口都唔知囡囡返唔返幾時返,場答你唔到)
到時到候就打去個場問囡囡有無返,想約幾點或者大概幾點有無,夾啱時間就留姓(假都得)留電話。

上到場就報約佐邊個約佐幾點,部分場會問你姓/電話作實。有啲畀錢先入房,照俾
囡囡得就跟阿叔入房
入到房除衫共浴乾身,爬低囡囡做服務,做背+毒龍,之後囡囡叫你翻身,錫身吹簫,之後戴套啪啪。啪完夠鐘就沖涼著衫,未夠鐘可以叫囡囡攬下先。響第一次鐘係最後5分鐘,理論上去沖涼,沖完第二次鐘真係夠鐘。出房,未畀錢畀錢,俾佐直接走人

升級  10.37%

二星會員

website404 發表於 2023-5-7 03:14
想知有咩要注意,入到去咩流程,價位之類嗰d。我見其他師兄話keeper專搞新人,用錢買教訓,有咩方法可以 ...

價錢自己去返各指壓留言樓睇,450上下,大多有早餐時間平5條上下