winning11

查看: 2309|回復: 3

[迎 海] [powerone報告]【迎海】最強CP·66號+20號

升級  53.52%

四星級會員

最強CP·陀地妹66號+齋姑20號

係男人嚟架嘛
話去就要去
有女就要食
前幾日已經收到迎海staff打嚟電話
有件66號陀地妹
唔即去留到今日先去即係擒日星期二下畫
呢條女係day shift的八點前一定要走人
盡可能就早點到喎
又好咁我五點幾去到
做咗招呼先即係先做呢位66號
腿幼走肥腰幼鎖骨靚
頭髮過膊眼大大後生陀地妹勁MK妹味道
咩叫眼前一亮咪呢啲囉
堅正又搵到件筍貨陀地妹嚟俾我哋師兄玩
仲要係態度好喎有笑容hello係佢第一句
傾咗陣佢坐我床邊短褲拖鞋仔加件恤衫仔
無露波齋露腿佢腿都幼靚腳趾有搽指甲油
佢帶領我手放佢大髀佢又係同一動作喎
後生女皮膚係滑啲嘅
佢叫我轉身瞓低趴低背對佢話rpp先
我聽命令照做佢將我對腳放喺佢滑滑大髀度
我都郁身郁勢幾嘢佢對腳真係好滑
佢就用手潛入嚟S型左擺右擺
有彈弓手彈琴手
手勢又幾好啊好中我啲位最舒服都係蛋蛋位再後兜上前面
痕到真係想爆菊花咁爽
腰都鬈埋腳趾都彎埋
嗰種係痕心入肺原來佢都幾識rpp喎真係估佢唔到
小野貓式送贈波餅B波同佢瘦身形啱比例但唔算大波但一樣都相當好Feel
舌頭變做電鑽嘴唇都用埋頸耳肚linlin蛋蛋都係佢目標
食埋正餐神仙棒就開始女上的劇烈運動
我揮一揮我支QUE就同佢大戰
而家又睇緊極度俏郎君又睇緊希堅斯對沙比場波
佢兩個支Q棍實在好厲害
但都唔夠呢位迎海66騎功厲害騎到我有氣無掟抖添
66都好騎得下騎完輪到我而我就下下發力高Q推前絕對唔會低Q揼停或者移後
全攻型唔set Q唔做防守唔再俾機會佢仲要下下響袋遠shot無問題
66嗌叫把聲甜絲絲真係有種回春回到過去
終於同佢打到17:17決勝局打埋黑柴先分到勝負
實在係個強勁對手後生陀地妹有呢種前奏水準加實戰的激烈實在要俾掌聲
之後清潔完佢返房摸多兩摸就換人
嚟個堅揼好勁的20號齋姑踩揼撳都係師父級水準
細佬飽晒加埋全身鬆晒就完成呢次揼骨旅程
66+20呢對CP簡直係最佳組合
8舊1家用抵番晒仲好似賺晒添啦

造愛使我有能量!

1萬

18萬

管理員

重要通告:抄襲報告立即被禁
http://sn11.cc/thread-2220883-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  56.67%

一星會員

咁正大家都要試試佢

升級  53.52%

四星級會員

ultramanking 發表於 2023-4-28 06:18
咁正大家都要試試佢

師兄做過佢未呢?
造愛使我有能量!