winning11

查看: 3451|回復: 4

[龍濤閣] [奇雲杜蘭特]【龍濤閣】樣子姣好陀地妹·121號

升級  25.75%

三星會員

前日去柴灣做4月5日應該做的事  幾早去一家大細都係無車搭  係有嘅不過打晒餅唔知等幾耐  又叫人家要搭公共氣車  結果係一抽二能幾袋燒豬用品  行上去  唔攰就假啦

擒日早上中午又要開工  擒晚七點終於偷得淨生兩粒鐘閒  老婆有girls talk歎晚茶  我就嗱嗱臨去揼個骨  話同朋友飲兩杯傾客啲事  實際去龍濤閣揼骨  呢個心水bg想做好耐  朋友提過又見師兄報告過  人物早更121號陀地妹

沖涼蒸5分鐘淋淋水  入休息室冰水飲少少  直上樓上上房  呢度要行一層樓梯  係真正的上房  121企喺樓梯口等我  咦  玩埋呢招  女企出樓梯口接客人入房  一齊行走廊多啲時間相聚  而且可以睇埋女個樣  唔使入到房先發現貨不對辦  121陀地妹  半熟眼大靚女有氣質  揼無甩拖呢間都多女識揼  同聲同氣好氣氛  房內的電視都唔使開畫面同聲  佢同我揼我又抽下水  下半場都係手指手甲蠕動我身體  慢慢搓揉好似整麵粉咁搞我腰C忽後門個眼同前面個圓球位  再好似蟻咁慢速前進觸碰我的命根  手勢好到頂峰  舒服爽似觸電  咁都未止  佢而家先落油重覆相同動作  有油又係另一種層次的感覺  轉嚟大家隻手同嘴唇都好唔得閒  互攻就好似玩電玩咁  望住對方互攻爭取分數表現  終於四目交投嗰下嚟咗個車輪  佢搞到我旗幟高舉佢都一樣  不過佢比我多一樣嘢就係濕咗  之後落油做body再唱歌  埋尾就用油進入銀河系宇宙的航線  成功抵步舒服晒!

揼完都9點要食餐  基本餐腸蛋麵一個菜乾豬骨紅籮白湯再整三隻即炸雞翼  抖番15分鐘就蒸多陣沖涼走人接老婆  報告完畢多謝收睇

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  8.52%

二星會員

呢個121 真係好正 34E大波妹 呢幾年佐敦罕有

升級  33.33%

一星會員

121少有本地,part1,2都幾好

升級  25.75%

三星會員

logming 發表於 2023-5-10 00:34
121少有本地,part1,2都幾好

agree.................