winning11

查看: 3152|回復: 3

[新龍觀] [幽皮士報告]【新龍觀】身材爆燈有環保·33號

升級  2.75%

三星會員

地點係佐敦新龍觀..睇佢而家個名係快樂龍觀..都係同一位置同一個男前台經理..女就唔同晒..上次過年前唔知係乜原因可能太多客定係唔夠女..個前台經理提咗我要等20分鐘..佢call女返嚟..而家就唔使了..有幾個駐場女..擒日12點半下晝已經有三個女俾我揀..不過我都唔使揀..話唔啱可以換結果第一個入嚟嘅33號已經夠照..陳蕾髮型啱啱過膊頭..不過就年輕一啲..陳雷都32歲..我睇呢個33號仲後生啲..氣質型靚女..連身短裙上面露手臂露波罅..都大大哋心口..唔算高身材但佢瘦底所以顯得對腳都靚同長..樣好掂..咁梗係唔使換啦..又估唔到通常呢啲情況會俾個差少少來..唔啱先換..三個俾一個我第一個33號已經好掂..咁另外兩個咪仲掂

好咁就揼骨先..揼得下..嚟招前掃後抓韓式派心心手勢..手指捽指甲搲..痕得很啊..舒服爽正..全身都有啲失控..起雞皮加豎晒毛孔差啲標冷汗添..轉過嚟條連身裙已經不存在..只見兩盞金碧輝煌的車頭閃燈..美感夠手感好..我連忙啜番幾嘢搵手驗下貨..真料極品..佢就同我各有各忙幫我啜上啜下..原來仲係環保人士添..就咁洗完車底就環保唱歌..咁我都唔客氣手加嘴做回禮..未去到拍攝現場的噴水但都濕唔少..又係純天然反應終於佢都肯上膠件做女騎師..又騎又磨又搖又上下直上直落式動作..好似唔停上晒摩打咁..又趴落嚟同我車輪..我都無此一防就伸脷迎戰..真係當正我老公咁..我都好耐無遇過啲咁熱情嘅女仔..全自動波..結果係比平時時間短咗啲..可能係佢前奏勁又可能呢件女的確好惹火..我表現差咗啲唔緊要..最重要係派貨嗰下同過程夠爽..又係一件必定返食嘅bg

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及限制外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

收費幾多?

升級  2.75%

三星會員

770...........