winning11

查看: 17467|回復: 35

[其 他] [AlexAlexTan]【金麗宮】初體驗 (新人帖)

升級  56.67%

一星會員

[AlexAlexTan]【金麗宮】初體驗 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2220254-1-1.html

金麗宮初體驗

原來大家對夜總會報告有興趣,咁小弟再分享下另一間場-金麗宮嘅體驗。

話說我都係爬咗唔少文,話金麗宮好好玩,我又Google下,原來可以睇到間場繁唔繁忙,見都以旺場諗住唔會衰得去邊,咁咪打電話問清楚收費再上去。

上去見間場都幾大,不過燈光較暗。媽咪見我新手都會講清楚收費。
跟住媽咪帶咗我上3樓一間細K房(通常一條友都係細房,反正都係痴住玩無所謂),我講咗要求,之後媽咪過咗2分鐘左右帶咗第一個囡囡入嚟,樣唔係醜,但高大咗啲唔係好啱Feel,不過佢都好熱情,不停抽我水同講淫野,可惜我過唔到電,變咗佛係玩家,水都無抽佢,靜靜咁玩咗陣骰盅。

大約過咗5分鐘媽咪入嚟帶佢離開換另一個,又等左3分鐘,今次嚟個走肥細粒,名好似叫Candy,大約35+,B Cup吸手波,樣就正常唔醜,所以可以試下玩。
Candy 起初唔太熱情,不過玩咗陣骰盅開始抽下我水,又引導我去揸佢對波。咦,傳聞哩個場真空上陣原來係真架,哩個時候有種偷情感覺,可惜佢唔太願意無得大車,只有小車。
一直玩下骰唱下歌,時間過得好快,我原本以為媽咪會每隔一個鐘問鐘,點知無。到我發覺唔對路時,已經玩咗兩個鐘,之後問囡囡上房咩價錢,先知道要$1000,不過當時下半身已經戰勝咗理智,口快快話照出街。
到埋單時,發現佢係枱鐘+酒水+街鐘,上房另要俾房錢及囡囡家用,而且埋單囡囡叫我俾媽咪$100貼士,當時酒精加上男人嘅無謂面子,都照俾。

上樓入房時,囡囡又叫我俾帶房阿姨貼士,我見身上最細張都$50,無奈下照俾。
之後服務可以話係好…一般,隨便沖下涼,上套吹無環吹,之後男上一陣,換女上射出。
之後大家瞓喺床休息一陣,今次怕佢又唔報鐘照計我錢,我主動話差唔多,自動起身沖涼,囡囡無侍浴各自沖。
臨走前囡囡不停叫我多啲嚟,我口話好,不過心諗:咁嘅性價比,真係無下次。

價錢:$480 x 2 (枱鐘) + $480 (街鐘) +$100(酒水) + $1000(肉金) + $120(房錢) +$150(貼士焗俾)=$2690

總恬嚟講,今次體驗一般,性價比極低,囡囡質素唔會比其他場高,但要另比肉金,服務仲要無咁好,仲要不停R貼士,真心無下次。
其實玩哩類型夜總會,預咗唔會有真·後生靚女,係玩一種溝女調情後再合體嘅感覺,不過哩次體驗係未如預期,仲比預期跌多咗錢。

以上純個人感受,或者其他人感受會不同,所以純俾大家一個參考。

如果想搵後生靚女,我會選擇去spA,spa 我都有啲心得點樣少啲中伏,有機會再分享交流下。

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及限制外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  86.3%

二星會員

2690 貴

升級  97.04%

二星會員

多謝師兄分享。上呢個場玩要小心睇住時間

升級  56.67%

一星會員

madetyson 發表於 2023-3-30 06:17
2690 貴

係,埋單好肉赤,仲有種空虛。
事後覺得哩個價位可以食到唔少好野。

升級  56.67%

一星會員

RICQLES 發表於 2023-3-30 12:15
多謝師兄分享。上呢個場玩要小心睇住時間

但係睇住時間又玩得唔夠放,可能早啲同媽咪講定會好啲。

升級  33.33%

一星會員

一條友都算貴喎!

升級  56.67%

一星會員

我也覺得貴,如果去spa有年輕囡囡,我也會選擇去spa

升級  56.67%

一星會員

ultramanking 發表於 2023-4-9 16:04
我也覺得貴,如果去spa有年輕囡囡,我也會選擇去spa

Spa 好多時都有年輕靚女,不過多數$1000一粒鐘起跳。
不過夜總會玩法唔同,會慢慢調下情先開波,又另一種享受。

升級  7.04%

二星會員

C兄,我唔知你幾點鐘上去玩,呢個系我主場,我通常中午2點去,玩到5,6點左右,2000唔洗,肉金500,媽咪R你100正常,房費100,比阿姨20,其他都差不多

升級  33.33%

一星會員

琴日去完反而佢同我講係枱鐘560 家用400 上房囡囡會同你r tips 呀姨同房費一樣

升級  56.67%

一星會員

比比仔 發表於 2023-4-13 00:26
C兄,我唔知你幾點鐘上去玩,呢個系我主場,我通常中午2點去,玩到5,6點左右,2000唔洗,肉金500,媽咪R你1 ...

我夜晚7點玩到10點。
下午啲女質素得唔得,好玩嗎?

升級  56.67%

一星會員

Ng300888kkk 發表於 2023-4-15 01:54
琴日去完反而佢同我講係枱鐘560 家用400 上房囡囡會同你r tips 呀姨同房費一樣 ...

係?夜晚?

升級  7.04%

二星會員

AlexAlexTan 發表於 2023-4-16 10:40
我夜晚7點玩到10點。
下午啲女質素得唔得,好玩嗎?

茶舞D女,撈味無甘重,好多都係出來偷跳,晚上翻去交人果隻,如果你要找劈酒果D可能得幾個,大多數都係慢慢同你飲的,各花入各眼,有好有唔好,不過我同媽咪熟,都知道我乜野要求,重點系中午上去玩平好多,有時我都就地正法。

升級  63.33%

一星會員

比比仔 發表於 2023-4-17 13:30
茶舞D女,撈味無甘重,好多都係出來偷跳,晚上翻去交人果隻,如果你要找劈酒果D可能得幾個,大多數都係慢 ...

中午 十二點開門未

升級  80%

一星會員

茶舞D女,撈味無甘重,好多都係出來偷跳,晚上翻去交人果隻,如果你要找劈酒果D可能得幾個,大多數都係慢 ...

師兄可以介紹吓有咩女可以就地正法?

升級  80%

一星會員

師兄可以介紹吓有咩女可以就地正法?

升級  7.04%

二星會員

你中午上去,好多都得呀,晚上就一定唔得咯

升級  0%

三星會員

呢間場 出名係劏客㗎喎

升級  56.67%

一星會員

w5ho 發表於 2023-7-7 16:13
呢間場 出名係劏客㗎喎

我有同感,上星期心思思再去一次,已經跟啲師兄推介早啲去,17:30去,遇到早班女,又係左R右R,而且又呃鐘(我特登開定鬧鐘,免得過時)。玩咗20分鐘左右,條女開始巢我,問我上房還是就地,始終我鍾意玩得舒服啲,於是話上房。
上房玩咗半個鐘,趕住叫我沖涼走人;而且條女走時又R貼士,無奈下俾$100,多謝都無句,感覺佢嫌我俾得少(之前簽單時無俾,佢已經黑黑地面)。
間場收費:
枱鐘(半粒鐘)$240 + 街鐘(1個鐘)$480 + 家用$400 +酒水 $110 + 房錢 $100 + 房間姐姐R貼士$20 + 囡囡貼士$100=$1450
其實只係玩左1個鐘都無。
如果去多利來或金夢圓,$930搞掂
哩間場,真係唔會有下次。