winning11

查看: 3290|回復: 4

[新龍觀] [不是校花報告]【新龍觀】後生女環保支持者·11號

升級  83.92%

四星級會員

食到新女  而且係正菜一名!!!!
地點係佐敦呢度新龍觀/新快樂  而家見佢個名變成快樂龍觀
咪又係呢度世華二樓  都係阿'件'呢位主任哥仔介紹女仔俾我
咁佢好過阿福好多  阿福間中都會老點
又換過晒啲女了  同過年前啲冧巴又唔同晒
有諗過係咪會喺其他場做過  所以問定如果睇唔啱或者做過的係可以換
佢話可以  不過佢之前介紹得都係啱做
而且佢都好記性記得我之前做過邊啲女
咁今次就介紹11號  沖完涼就入房
右邊的尾房  尾房寧靜少少嘅
果然係未見過嘅女仔  話超後生18-22肯定唔係啦
但又唔似年過30  目測大約係25-27果類
算幾後生啦^^^  仲要係眼大大眼無魚尾紋
肯定唔會中女得去邊亦肯定未過30
走肥有長腿  近排見有啲報導話劉穎璇係最強body
乜乜九頭身  但我見劉穎璇對腳都粗粗地
係就係夠高腿長但腿粗  咁我就一定揀劉佩玥同唐詩詠喇
我都有煲隱型戰隊套劇  劉佩玥對腳靚得多  唐詩詠更加唔使講啦
腿長係好但要夠幼  呢位快樂龍觀11號就最啱我^^^
夠幼夠長  波又凸全身都唔肥  膚色都白摸落就夠滑
個殼仲有成副架生都無乜弱點樣都靚靚地

入閘啦揼骨啦吹水啦傾偈啦
服務初初都係大路托起我對腳嚟rpp
技巧good範圍廣闊手勢掂
三幾招已經令我細佬抬得起頭做事
抬咗起頭仲要繼續捽我個頂頂位
真係爭少想走火添
卒之我就自己轉咗嚟話有點受唔住
11笑笑口話我反應好勁
咁就繼續佢的浪花攻勢
咁就即係似金州勇士K湯遜同史提芬居里兩位大師咁囉
夾夾動作當然爽再加埋原來佢係環保份子
拎起支咪就大唱特唱唱不停
由底到旁邊到頂部慢慢唱
呢啲係正正真真零距離貼身無擠阻
爽到一個點又係爭啲想派彩
呢種為環保出一分力的女仔當然要讚
咁又分零兩分鐘終於11都披甲上陣了
呢位女戰士以一招觀音坐坐用腰力同我鬥智鬥力鬥耐力
佢仲嚟招彎腰90度同我打埋車輪添
身形靚人又靚又好服侍皮膚又滑
我都自問無乜貨賣了
結果維持唔到5分鐘就俾佢搖到我頭都暈埋
全身最後一點一滴都俾11號cher晒出嚟
真係有啲佩服晒辛苦晒
都算係呢期遇到的骨場極品
平平哋七舊半賺番晒有餘添
必定返食啦呢種bg

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及限制外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

環保吹+打車輪,服務一流,一定要試。

升級  83.92%

四星級會員

elsa168 發表於 2023-3-28 13:23
環保吹+打車輪,服務一流,一定要試。

咁就期侍你返嚟的分享喇

升級  43.33%

一星會員

有車派要去試吓