winning11

查看: 2509|回復: 5

[麗 晶] [薯頭報告]【麗晶】上圍勁服務掂·阿彩_81號

升級  18%

四星級會員

係咪真係咁搞笑  香港20歲女去蘭桂坊飲酒搵男人食(我當佢都係搵食之人啦)  但又唔知點解係去咗旺角over night喎  結果一晚開心後係唔見咗手機同五舊水  仲要落樓俾人影埋佢副戰鬥格  黑筒長靴見到大髀  我係咁認為囉咁鍾意食嘢不如做骨妹啦  又可以食到男人又有錢搵  咁樣俾人擸埋部手機真係陰功豬

小弟以前喺國內都試過咁樣唔見電話啦  幾Q煩呀  雖然係十幾廿年前不是智能手機年代  但啲電話號碼無back up  所以都係話便宜莫貪有免費女食都係諗清楚

今次去咗麗晶  星期六又係多師兄沖涼揼骨  有新女收到主任電話介紹  安排好周六晚即到  不過事前就喺旺角嗰邊飲幾杯先到  呢位新女係81號阿彩  好新的冧巴名都未聽過以前都好似無用過呢個冧巴  有期待結果無失望  果然一如經理主任所講係豐滿咪咪好樣有招呼亦揼得  兩part都好掂尤其招呼  把聲亦溫柔上圍好勁手感一流  手一輪搜索仲要下下到位  攻擊要害  呢啲咁好上圍梗係要派下波餅  軟軟熟熟又有彈性  特別舒服  唱歌仔都係例牌由底上頂  都係好功夫  另一好功夫係佢腰力  搖又搖得勁先慢後快  身體仰後又嚟一輪  自轉又搖一輪  呢下我覺得有啲失落因為望唔到佢個樣又無得玩咪咪  不過似乎佢係引導我起身玩後進  我都照做  我攞番主動權可以控制番節奏  要慢要快要淺要深由我話事  結果又大戰五六個回合  最後都係喺番骨床上用九仔式同正帝皇位完事  佢伏番喺我心口小休一輪待阿二出番嚟佢先同我清潔  唔係一完即閃呢度要讚  充滿女朋友Feel。

講番佢骨技除咗手指力夠  踩背唔知以為佢跳緊舞  但又踩落嚟好準好有力  係識揼之女  所以話佢兩part都好掂囉

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及移除外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  60%

一星會員

最後結果幾多錢家用呀

升級  1%

三星會員

我估要9舊!

升級  60%

一星會員

要有啲預算先至可以去玩

升級  18%

四星級會員

家用係$949...........