winning11

查看: 2977|回復: 6

[迎 海] [長棍報告]【迎海】靚女陀地服務有料到·88號

升級  72.42%

三星會員

又食到好嘢...女性是迎海88號...靚冧巴靚人靚身材...中等高度...佢有種幾特別的韻味...樣幾甜...婀娜身形好有S女人味...咪咪中上size...都算係極品胴體...又有條又幼軟身水蛇腰...純廣東話...今次係88入嚟先即係做咗招呼先...都幾主動又啱傾...我入房佢就打聲招呼...然後就叫我爬上舖好毛巾的豬肉枱...就開始招呼了...先係用手好似彈琴手嚟個全身掃掃...落少少油就搞我的後花園...即時失守因為佢啲手勢相當正 ...再伸手潛上前面...好舒服即時令我再硬上加硬...翻身過嚟就應驗咗佢呢對中上size果然好靚...剛才入房都係只見佢長腿同窄身小背心...淺淺哋色果然係少經人手玩弄過...腿都幼長...所以話佢係極品胴體囉 食我車厘子食我蛋蛋再食埋甜筒...我都做番相同動作變成互相覓食...原來88都係易濕之女...再玩下body動作就開始做運動...嚟一招女上坐下先...佢都真係淺窄濕型...相當玩得...再換下掛鼓後推又有狗仔...佢大髀同小腿即係兩條腿都係好滑溜...腳趾又靚搽埋腳甲油...幾乎想舔埋佢啲腳趾添...當然都有kiss佢大髀啦 再淺車咗一陣添...終於就發噴咗一個好充實的炸彈...爽晒 清潔完佢就入房同我摸摸傾傾...到夠鐘就換咗個20號齋姑入嚟揼骨...手勢當然重炮堅料...就係咁樣就玩完呢次四手二人按摩了... 報告完畢

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及移除外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

好正下下個星期要去試下

升級  33.33%

一星會員

好似好正,想問下四手埋單幾錢?

升級  72.42%

三星會員

KW0726 發表於 2023-3-21 22:36
好似好正,想問下四手埋單幾錢?

$810............

升級  33.33%

一星會員

師兄,你講到好吸引,要試下

升級  72.42%

三星會員

am730aoc 發表於 2023-3-22 12:59
師兄,你講到好吸引,要試下

等你回來的分享啊.........