winning11

查看: 10694|回復: 16

[雲 來] [大S36D報告]【雲來】Milk

升級  18.43%

五星級會員

[大S36D報告]【雲來】Milk
http://sn11.cc/thread-2219632-1-2.html

見呀milk經常full非常好奇,今日見佢有上牌即刻打去預約,下午3:55入閘一探虚實。

我入房時已經除定外套除定鞋等囡囡入房,過左一陣囡囡敲門入嚟,感覺身形高挑貌似高ling,打過招呼後我继續解甲,我褲都未除好囡囡而經卸完甲入咗冲凉房較緊水,真係非常有效率,冲完凉就乾身出去,漫遊完畢後我便叫囡囡同我吹奏,佢吹功了得主打棍頭,吹左十幾廿下我已經有上火感覺,於是叫囡囡轉69令我可有10餘秒的停顿,亦可讓大家互相享受,69一輪後大家都已上晒火,於是馬上上套女上坐入,初入感覺周感窄,囡囡一路剩騎一路左搖右擺寻找敏感位置自我淘醉,見囡囡騎累了我便轉男上抽插,過左一陣囡囡主動擺出單邊燒鹅比的姿势,叫我大力D插深D,我見囡囡咁主動我亦唔客氣聽晒佢話大力D吊柒佢,一路吊囡囡一路好享受咁呻吟,吖大力D啦!好舒服呀!吖!吊左一陣我突然諗起囡囡有潮吹玩,於是叫囡囡表演一下,囡囡亦好配合擘開大比叫我輕柔咁捽佢粒豆,亦提示我個頭唔好咁埋怕會射到我,我坐好位置後就望住佢隻鮑魚捽佢豆豆,望住囡囡隻鮑魚收缩幾下然後有一水柱愤出,雖然沒射中我,但床上的毛巾已湿了,於是换了別一毛巾便继續男上,抽插左百多下後便完事。完事後便吹水到夠鐘先出房。

年齡:目測40+
樣貌:7.5/10農妝金色短髮,樣貌有D似高ling
身材:約5尺8寸高,瘦身走肥無腩身形,約34大B淺啡中暈中提,皮膚算白滑。
侍浴:細心乾淨,前后波D水簫做足。
前奏:乾身上床囡囡首先來個主動擁抱,然後才開始漫遊後吹奏,囡囡吹功了得好快上火,我即時叫停叫然後囡囡女上送波,一路補钙,細佬一路觸碰鮑魚,非常頂隱。
埋牙:女上剩騎初入周感窄,囡囡表情肉緊享受,途中還表演潮吹絕技,望住佢隻鮑魚一收一缩再噴射,我彷如置身av男主角般令我熱血沸騰。
態度:囡囡態度熱情,順得人意,態度幾好。
優點:可二Q,有潮吹,順眼靚女,配合度高,幾好倾。
缺點:近睇有歲月,我未着好衫就say goodbye出房,不懂専重客人。
總結:囡囡態度好配合度高,適合喜歡,玩水瘦身高挑有女人味嘅師兄,返食指數80%

註:大S36D報告-雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋/美妙
Superadmin

升級  33.33%

一星會員

兩Q兄又搵到好野食

1萬

18萬

管理員

雲來每周報告獎
*由2023年3月13號~4月9號止
*共5位免一粒房租及優先預約
*每周星期日晚凌晨截止
*得獎名單逢星期一在信箱公佈
*負評/小報告/混合報告不接納
*最終獲選由雲來決定不可異議

雲來指壓
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  14.52%

四星級會員

好多紅牌都是夠鐘就急急腳走

升級  66.5%

三星會員

師兄 請問有無車牌呀?

升級  18.43%

五星級會員

ttman 發表於 2023-3-16 09:59
師兄 請問有無車牌呀?

我考到小車牌

升級  18.43%

五星級會員

chutaigor88 發表於 2023-3-16 09:54
好多紅牌都是夠鐘就急急腳走

我最介意囡囡响我未着好衫之前就出房,原因係我唔鍾意我未着好衫裤時囡囡開門可能會比其他客人見到。如果你係客人,囡囡出房開門有其他客人見到你着住條底裤你會鍾意嗎?响鐘後重有5分鐘的時間比客人着衫,何况客人着衫都係一分鐘嘅時間,真係有必要咁趕咩!好頭好尾等客人着好衫先出房係一種專重,亦係基本的禮貌。

升級  47.04%

二星會員

MILK好野來已經返食中,主動又足晒鐘最重要係唔會越熟服務縮水

升級  18.43%

五星級會員

Ken1983 發表於 2023-3-16 11:33
MILK好野來已經返食中,主動又足晒鐘最重要係唔會越熟服務縮水

我在報告都寫左同佢吹水到夠鐘先出房,佢係足鐘嘅,只係中正我最介意嘅事情,我未着好衫就出房。其他方面佢確實係唔錯,態度好又夠互動,如果能夠等客人着好衫先出房就更完美

升級  14.52%

四星級會員

大S36D 發表於 2023-3-16 10:43
我最介意囡囡响我未着好衫之前就出房,原因係我唔鍾意我未着好衫裤時囡囡開門可能會比其他客人見到。如果 ...

師兄所言甚是,我有次完事後囡囡急腳走,打開門的時候衣衫不整剛好望入嚟的是我一位同事,當時真係尷尬死。

升級  18.43%

五星級會員

chutaigor88 發表於 2023-3-16 12:26
師兄所言甚是,我有次完事後囡囡急腳走,打開門的時候衣衫不整剛好望入嚟的是我一位同事,當時真係尷尬死 ...

明白囡囡時間就係金錢,如在未過鐘的情况下,比多一分鐘客人着好衫,再來一個goodbye  kiss先出房,比客人留下一個美好印象,下次客人必定記住你,再搵你。回頭客就係咁樣儲返來的

升級  15.56%

二星會員

浪漫公子 發表於 2023-3-15 22:51
兩Q兄又搵到好野食

最近睇佢D報告 冇乜兩Q喎!

升級  18.43%

五星級會員

大醉客 發表於 2023-3-16 19:49
最近睇佢D報告 冇乜兩Q喎!

我入冲凉房時問囡囡可否做二次,囡囡答可以的。

升級  33.33%

一星會員

大S36D 發表於 2023-3-16 21:37
我入冲凉房時問囡囡可否做二次,囡囡答可以的。

係唔係如果想兩Q要一早同囡囡講左先?

升級  18.43%

五星級會員

浪漫公子 發表於 2023-3-16 21:44
係唔係如果想兩Q要一早同囡囡講左先?

咁就更係!提早通知囡囡可讓囡囡掌握時間安排流程,對大家都好。

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  28.67%

三星會員

恭喜師兄食到好野!
支持!

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008